Vrijwilligersovereenkomst VV Zeewolde

Vul onderstaande formulier in om je aan te melden als vrijwilliger bij VV Zeewolde.

Na het aanmelden ontvang je een bevestiging in je mailbox.

Persoonlijke gegevens:

Persoonlijk mail adres: kan ook voor gebruik in de Voetbal.nl app worden gebruikt.
Naam van voetballende kinderen en/of partner welke lid zijn van VV Zeewolde.
Alleen invullen indien je nog geen lid bent van VV Zeewolde.

Vrijwilliger:

Een grote vereniging kan alleen goed functioneren met de hulp van vele vrijwilligers ! Welke taak wil jij of je ouders/begeleiders bij de vereniging vervullen?

Verklaring Omtrend Gedrag (VOG)

Privacyverklaring

Met het versturen van dit formulier verklaar ik bekend te zijn met de inhoud van het Privacy Beleid van VV Zeewolde, dat ik op de website van de vereniging heb geraadpleegd, en geef ik de vereniging hierbij expliciet toestemming voor het verwerken van mijn persoonsgegevens dan wel de persoonsgegevens van mijn minderjarige zoon/dochter overeenkomstig dit Beleid.
Lees hier de Privacy Verklaring van VV Zeewolde.

Algemene Voorwaarden

Met het versturen van dit formulier verklaar ik bekend te zijn met de inhoud van de Algemene Voorwaarden Beleid van VV Zeewolde, dat ik op de website van de vereniging heb geraadpleegd.
Lees hier de Algemene Voorwaarden van VV Zeewolde.

Aanmelden Nieuwsbrief