Lidmaatschapsovereenkomst TIFO VVZ

Vul onderstaande formulier in om je eenvoudig aan te melden bij TIFO VVZ.
Na het aanmelden ontvang je een bevestiging in je mailbox.

Persoonlijke gegevens:

Lidmaatschap VV Zeewolde

Privacyverklaring

Met het versturen van dit formulier verklaar ik bekend te zijn met de inhoud van het Privacy Beleid van VV Zeewolde, dat ik op de website van de vereniging heb geraadpleegd, en geef ik de vereniging hierbij expliciet toestemming voor het verwerken van mijn persoonsgegevens dan wel de persoonsgegevens van mijn minderjarige zoon/dochter overeenkomstig dit Beleid.
Lees hier de Privacy Verklaring van VV Zeewolde.

Doorlopende Automatische Incasso

Door het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan VV Zeewolde om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven wegens contributie, overeenkomstig de opdracht van VV Zeewolde. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

Algemene Voorwaarden

Met het versturen van dit formulier verklaar ik bekend te zijn met de inhoud van de Algemene Voorwaarden Beleid van VV Zeewolde, dat ik op de website van de vereniging heb geraadpleegd.
Lees hier de Algemene Voorwaarden van VV Zeewolde.

Aanmelden Nieuwsbrief