Hartelijk welkom op onze vernieuwde website van VV Zeewolde. Op deze nieuwe website vind je nieuws en informatie over onze vereniging en nog veel meer. De website wordt het “kloppende hart van de vereniging” en ons nieuwe platform voor communicatie naar leden en andere belangstellenden.

De website heeft een mooie, nieuwe uitstraling gekregen met daarbij het allerlaatste nieuws, foto’s, berichten en informatie over de club. En… je kunt het programma, standen en uitslagen van alle teams van VV Zeewolde online en op je eigen TEAM-pagina volgen !

Een nieuwe website die uiteraard op alle (mobiele) apparaten goed leesbaar en te volgen is. Of het nu je smartphone, tablet of PC is, vanaf nu blijf je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van onze club.
Met enige regelmaat wordt het laatste nieuws verzameld en in een nieuwsbrief en via het ons bekende emailadres verzonden. Zo blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij VV Zeewolde.W

Wij zijn trots op onze nieuwe website. Blijf ons volgen op www.vvzeewolde.nl
Wij hopen dat onze leden, supporters, vrijwilligers, ouders en alle anderen die onze vereniging VV Zeewolde willen volgen, veel plezier zullen beleven aan onze nieuwe website.

Bestuur en webteam van VV Zeewolde

Meer in deze categorie: Parkeren bij VV Zeewolde »