VV Zeewolde
VVZ - VV Zeewolde

Nieuws van de bestuurstafel

Heb je een plan om mee te doen met Oudejaarsloterij 2020? En nog geen loten gekocht?
Doe dan mee met de Oudejaarsloterij VV Zeewolde. Geen loterij bij VV Zeewolde zelf, maar via onze vereniging VV Zeewolde, SAMEN spelen met de Oudejaarsloterij van de Staatsloterij.

Als we SAMEN méér loten kopen, maken we SAMEN méér kans op een geldprijs. En omdat we loten kopen met alle eindcijfers, hebben we altijd prijs. Bij 100 Halve Oudejaarsloten ter waarde van € 1.500, hebben wij gegarandeerd € 395 prijzengeld. En dat keren we ook uit. Dat is meer dan 25% ! Iedere € besteden we aan loten, iedere € prijzengeld keren we uit.

Tot de laatste dag werden er lotenboekjes ingeleverd zodat de eindstand nog lang onzeker bleef.
Op dit moment staat de stand op ruim 2.450 verkochte loten. Dit staat gelijk aan een opbrengt voor de vereniging van bijna € 5.800. Een fantastisch resultaat, een recordopbrengst!

Woensdag 9 december 2020 is de trekking van de Grote Club Actie 2020!

Wij bedanken iedereen die dit mooie resultaat mogelijk heeft gemaakt: in de eerste plaats onze enthousiaste (jeugd)leden, alle lotenkopers die door middel van de aankoop van lot(en) onze vereniging/leden een warm hart toedragen.

Onze sponsors Kippersluis Sierbestrating, Kamsteeg Adviesbureau, Flevo Finance, Mapile, Roel van der Zanden, Lift-tex, Quality4all, Discount Supplies, Prins Schildersbedrijf, Fysiotherapie Medisch Centrum, Broekhuis Opel, Noordpool Airco, Nico Hoogkamer, Nico en Hetty van der Linden en Dick de Graaf bedanken wij hartelijk voor de aankoop van een SUPERlot!

De boodschap van de overheid is ook voor ons geen beste. En met “ons” bedoelen wij, jullie en wij, wij samen. Wat ons zo dierbaar is; ons voetbal, onze competitie, onze kantine, onze trainingen, onze lol, het spel van de jongste jeugd tot en met de oudste “walking” voetballer, het kan allemaal even niet meer. Even? Misschien wel langer dan even. Als gevolg van een virus dat we wereldwijd onvoldoende onder controle krijgen. De hele maatschappij heeft er spectaculair last van, het voetbal dus ook. Het is niet anders.

We houden vol. Wij geven niet op. Omdat onze sport ons zo na aan het hart ligt. Ook omdat sporten, wat ons betreft voetballen, nodig is om fit te blijven; fysiek en in ons hart en hoofd. Voetbal hebben we nodig om ons prettig te voelen.

Er komt een keer een eind aan al de beperkende maatregelen en dan willen we allemaal nog kunnen voetballen. We vinden het een uitdaging om de juiste activiteiten te vinden waar we de verbinding met elkaar en binnen de vereniging kunnen vasthouden en verstevigen.

Wij kunnen niet in de toekomst kijken, maar laten we hopen dat wij samen het coronavirus er onder krijgen. Hoe meer wij ons aan de algehele regels houden, hoe eerder wij weer kunnen voetballen!

Het kabinet heeft op 28 september nieuwe maatregelen aangekondigd die iedereen in het dagelijkse bestaan raken. Hoewel besmettingen als gevolg van sportieve activiteiten relatief beperkt zijn, krijgen wij, als VV Zeewolde, toch te maken met extra maatregelen. Het gaat dan met name om het beperken van contacten buiten het veld, in de kantine en op het terras.

Het is bittere noodzaak dat onze leden en supporters zich aan de corona-regels houden. ”#WIJDOENWELMEE”. Niet alleen vanwege de gezondheid van ons allemaal. Wij kunnen flinke boetes krijgen en in het ergste geval gaat sportpark De Horst op slot. En dat willen we niet.

Daarom komen wij met een verdere aanscherping van de maatregelen en regels.

STATEMENT van VV Zeewolde is kort en krachtig:

**** “Hou je aan de 1,5 meter afstand” ****

Het bestuur van VV Zeewolde nodigt hierbij haar leden uit voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering. De vergadering wordt gehouden op maandagavond 21 september om 20.00 uur in de kantine van VV Zeewolde. De kantine is geopend om 19:30 uur

De agenda en vergaderstukken liggen vanaf 14 september klaar.
U kunt de stukken vanaf deze datum opvragen bij de secretaris via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wanneer je met personen uit meer huishoudens in één auto stapt, is het advies van de overheid om een mondkapje te dragen voor reizigers van 13 jaar en ouder.

Kinderen tot en met 12 jaar hoeven geen mondkapje te dragen. Ook als zij niet tot hetzelfde huishouden horen.
VV Zeewolde adviseert iedereen om de richtlijnen van de overheid te volgen zodat we veilig en verantwoord kunnen sporten en vooral met z'n allen gezond blijven!

In verband met Corona en het GGD-onderzoek naar besmettingen, zijn een aantal (aangescherpte) maatregelen vanaf 10 augustus van kracht in kantine, op het terras en langs het veld van VV Zeewolde.

Bij een bezoek aan VV Zeewolde, zijn wij verplicht om bij:

  • aankomst op het terras of de kantine *) OF
  • een wedstrijd met meer dan 250 toeschouwers **)

te vragen je contactgegevens te registreren en een gezondheidscheck uit te voeren!

Wij zijn nog steeds gebonden aan de spelregels vanwege het Corona-virus. Wij hebben onze regels beschreven in 2 protocollen, met een aantal huisregels waar wij ons allen aan dienen te houden op ons sportpark, in de kleedkamers en op en langs de velden (Protocol “Wedstrijden en Accommodatie”) en in de kantine of op het terras (Protocol “Kantine”).

In plaats van de startdag, trappen we het seizoen af met een heuse startweek.

Op de aankondiging zie je wanneer jij als trainer, leider, ouder of speler wordt verwacht. Zet de datum in je agenda. Het zou jammer zijn als je de avond mist.

Stukje uit het In Memoriam van Amr:

Al snel was ook duidelijk dat jij een voetballertje zou worden. Direct na het behalen van jouw zwemdiploma’s meldde wij jou aan bij VVZ. Daar liggen zoveel mooie herinneringen. Onder andere een kampioenschap onder mijn gedeelde leiderschap. Jij had voetbaltalent, maar kritiek maakte jou onzeker. Jij had niet het fanatisme om een plek in de selectie na te streven. Jouw talent bracht jou daar wel op meerdere momenten, maar de druk om te presteren ontnam jou het plezier in het spelletje, waardoor jij graag weer naar een lager team afzakte. Als jij zaterdag geen wedstrijd had met jouw eigen team zocht jij een ander team om mee te kunnen spelen. Het afgelopen seizoen was jij zelfs actief bij 2 teams, JO19-4 als aanvoerder en trainer/aanjager om vooral te komen trainen en het 7de, waar Kerym ook in speelt.

Kort voor de corona-crisis werd duidelijk dat Laine den Hollander geen vervolg zou kunnen geven aan zijn aflopende termijn als bestuurslid Technische Zaken. Laine heeft een ingrijpende en nieuwe uitdaging in zijn werk gevonden. Hij vertrekt voor 3 jaar naar het buitenland.

Vanaf het seizoen 2021-2022 hebben we een duo als opvolger, te weten Johan Henkes en Ruud Dokter. Johan Henkes is al lange tijd als lid en vrijwilliger betrokken bij onze vereniging en voegt ondernemerschap en een groot netwerk in de voetbalwereld toe aan het bestuur. De kennis en vaardigheden van Ruud Dokter op het gebied van voetbalopleiding zijn bekend en breed gerespecteerd. Beide hebben zich uitdrukkelijk aan elkaar gecommitteerd en werken al jaren met elkaar samen. Johan Henkes zal in deze samenstelling de formele rol van Bestuurslid Technische zaken op zich nemen. Ruud zal zich vooral gaan inzetten voor de inhoudelijke kant van de jeugdopleiding.

Binnenkort valt de functie van secretaris – bestuurslid binnen de vereniging vrij.
Wij zijn daarom op zoek naar invulling van deze functie door een van onze leden.
Zou je het leuk vinden om de vereniging mede te vertegenwoordigen en mee te denken aan het beleid van de vereniging?
En ben je communicatief, verbindend, gestructureerd?
Dan gaan wij graag met jou in gesprek om je vragen te beantwoorden en je van alle informatie te voorzien!

Vanaf 1 juli mogen de sportkantines weer open. Daar komen vele aspecten bij kijken. Richtlijnen van het Protocol Heropening Horeca zijn leidend voor het openen van de sportkantine, naast de geldende noodverordeningen.

Bijgaand ons kantineprotocol VV Zeewolde, een aantal spelregels en verdere informatie over het gebruik van onze kantine, velden en kleedkamers, in ieder geval de periode juli en augustus, tot 1 september 2020.

Pagina 1 van 6

Onze sponsoren