VV Zeewolde
VVZ - VV Zeewolde

Nieuws van de bestuurstafel

Samenzijn met z'n allen zit er nog even niet in. We missen de volle sportvelden, we missen de ouders en begeleiders langs de kant, we missen onze supporters, we missen een drankje doen in de kantine.

Vanaf 25 september a.s. gelden er een aantal nieuwe coronamaatregelen in de horeca en dus ook bij ons in de kantine van VV Zeewolde.

Het is mogelijk om toegang te krijgen tot de horeca met een corona-toegangsbewijs (CTB).
Voor de sport en dus ook in onze voetbalkantine van VV Zeewolde zijn een aantal uitzonderingen gemaakt.

Wat zijn “Onze Corona Check” regels, met ingang van zaterdag 25 september in de kantine van VV Zeewolde?

ZONDER CTB (Corona Toegangsbewijs)

  • kun je gebruik maken van terras buiten en
  • het afhalen van eten en drinken aan de bar van de kantine
  • kun je gebruik maken van het toilet

Je kunt het afgehaalde eten en drinken dus buiten op het terras nuttigen.

Eindelijk mogen we weer allemaal wedstrijden voetballen tegen teams van andere verenigingen. Het was best moeilijk om te accepteren dat de regio cup wel van start kon gaan maar zonder onze jeugd onder 19 en zonder onze senioren.
Nu op de laatste voetbaldag van het seizoen 2020-2021 mogen we allemaal weer. Zaterdag 26 juni 2021 gaat de geschiedenis is als de dag waarop heel veel weer kon en mocht.

Daarom geven we alle teams en elftallen, met de nadruk op alle, de mogelijkheid om gedurende de hele zomer te voetballen op ons mooie sportpark.
Wensen voor een oefenwedstrijd op zaterdag kunnen worden ingediend bij het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een vereniging kan niet zonder vrijwilligers. Ook VV Zeewolde heeft vele vrijwilligers die wekelijks in touw zijn voor de club. Dank jullie wel!

Sinds enkele jaren betaalt ieder (spelend) lid van VV Zeewolde een contributiebijdrage + vrijwilligersbijdrage, gemaximeerd tot 1 bijdrage per gezin.

Iedere vrijwilliger van VV Zeewolde die in het inmiddels bijna afgelopen seizoen 2020 2021 een bijdrage heeft geleverd aan de activiteiten van VV Zeewolde, kan een verzoek indienen om deze betaalde vrijwilligersbijdrage terug te laten storten.

Ambitie! Die hebben wij als vv Zeewolde zeker. 

Als bestuur en sponsorcommissie zijn wij dan ook trots jullie te kunnen melden dat deze ambitie vanaf 1 juli ondersteund gaat worden door Flevo Makelaars als onze nieuwe hoofdsponsor.
Het team van Flevo Makelaars is al jaren, samen met Arcuris Bedrijfsmakelaars, een bekende speler op de vastgoedmarkt in Flevoland. 
Naast hun kantoor in Almere, openen zij nu ook een vestiging aan het Raadhuisplein. 

Jaarlijks vindt op 4 mei dodenherdenking plaats, welke wordt afgesloten met twee minuten stilte om 20.00. Dit betekent dat de velden om 19.45 sluiten. Alle trainingen tot 20.00 dienen afgebroken te worden om 19.45 en trainingen vanaf 20.00 gaan vanavond niet door.

2021 VVZ OrganigramWe kijken allemaal uit naar het moment waarop we weer echt kunnen gaan voetballen. We wachten met spanning op de berichten uit politiek Den Haag.

In de voorbereiding op het nieuwe seizoen heeft het bestuur gezocht naar mogelijkheden om de bezetting weer compleet te maken.

Aan de komende ALV wordt voorgesteld om Johan Henkes en Raoul Boonstra te benoemen tot bestuursleden. Raoul heeft tot aan einde van het seizoen de portefeuille technische zaken. Bij akkoord van de ALV op de benoeming zal Johan Henkes die rol overnemen. Raoul Boonstra heeft aangegeven door te willen als bestuurslid. Hij gaat de rol van secretaris invullen. Jan van Middelaar is Penningmeester, Nico Hoogkamer bestuurslid Facilitaire Zaken en Ger Blom voorzitter.

Klik hier voor de organisatie structuur van VVZ:

Voor alle leden* van VV Zeewolde bieden wij als bestuur een mooie Hoodie aan. Een en ander heb je misschien al vernomen of misschien heb je hem al gepast. Dit ter compensatie van het "corona-seizoen'.

Voor onze seniorenleden* bieden wij nog een anvullende compensatie aan.
Elke lid is vrij in de keuze om wel of niet voor de aangeboden compensatie te kiezen.

Met behulp van een online invul formulier kun je je keuze kenbaar maken aan het bestuur. Vul je naw gegevens in, kies je team en vul de overige velden in.

Aanvraag Compensatie 2020/2021

Stichting Exploitatie Sportvoorzieningen de Horst, eigenaar van de kunstgrasvelden (“de eigenarenstichting”), heeft de afgelopen maanden samen met de gebruikers VV Zeewolde en KV Wolderwijd plannen gemaakt en uitvoering gegeven aan “de zorgplicht voor gebruik kunstgrasvelden”.

Rubberkorrels op de kunstgrasvelden kunnen buiten het kunstgrasveld komen te liggen. De zorgplicht houdt in dat moet worden voorkomen dat er verontreiniging plaatsvindt, en dat, wanneer sprake is van verontreiniging, de gevolgen daarvan worden beperkt of ongedaan gemaakt.

Net als bij vorige verkiezingen is het mogelijk om komende woensdag 17 maart je stem uit te brengen bij VV Zeewolde.

Op 3 plaatsen in het dorp kan dat ook op maandag en dinsdag. Bij VV Zeewolde kan dat alleen op woensdag van 7.30 tot 21.00.
Woensdag iemand naar trainen brengen of ophalen, zelf trainen? Neem je stempas en legitimatie mee en stem.

We naderen het einde van het seizoen 2020/2021. Een seizoen dat heel anders is gelopen dan we hadden verwacht en gehoopt. Wij zijn trots op de solidariteit, de veerkracht en creativiteit die jullie hebben getoond en hopen dat iedereen zijn hoofd boven water heeft weten te houden.
Laten we hopen dat 2021 een prachtig, maar bovenal een beter jaar wordt voor onze vereniging. Een jaar waarin we langzaam maar zeker weer de weg terug omhoog vinden, naar het “echte” normaal.

Het bestuur van VV Zeewolde heeft besloten om voor het voetbalseizoen 2020/2021 een compensatie aan te bieden aan onze spelende/contributie betalende leden. Wij hebben gevraagd om solidariteit van onze leden. Kosten die we met z’n allen maken, moeten we ook met z’n allen dragen. Alle leden hebben in het afgelopen jaar hun solidariteit getoond. De vereniging (en dat zijn de leden) kan met een gerust hart, nieuwe energie en een goede financiële basis verder. Dank daarvoor.
Met name dank ook aan onze senioren, die al vanaf oktober 2020 niet meer actief zijn geweest op de velden van VV Zeewolde. Onze jeugdspelers hebben (gelukkig) wel de gelegenheid gehad om lekker te blijven voetballen.

Tot de laatste dag werden er lotenboekjes ingeleverd zodat de eindstand nog lang onzeker bleef.
Op dit moment staat de stand op ruim 2.450 verkochte loten. Dit staat gelijk aan een opbrengt voor de vereniging van bijna € 5.800. Een fantastisch resultaat, een recordopbrengst!

Woensdag 9 december 2020 is de trekking van de Grote Club Actie 2020!

Wij bedanken iedereen die dit mooie resultaat mogelijk heeft gemaakt: in de eerste plaats onze enthousiaste (jeugd)leden, alle lotenkopers die door middel van de aankoop van lot(en) onze vereniging/leden een warm hart toedragen.

Onze sponsors Kippersluis Sierbestrating, Kamsteeg Adviesbureau, Flevo Finance, Mapile, Roel van der Zanden, Lift-tex, Quality4all, Discount Supplies, Prins Schildersbedrijf, Fysiotherapie Medisch Centrum, Broekhuis Opel, Noordpool Airco, Nico Hoogkamer, Nico en Hetty van der Linden en Dick de Graaf bedanken wij hartelijk voor de aankoop van een SUPERlot!

De boodschap van de overheid is ook voor ons geen beste. En met “ons” bedoelen wij, jullie en wij, wij samen. Wat ons zo dierbaar is; ons voetbal, onze competitie, onze kantine, onze trainingen, onze lol, het spel van de jongste jeugd tot en met de oudste “walking” voetballer, het kan allemaal even niet meer. Even? Misschien wel langer dan even. Als gevolg van een virus dat we wereldwijd onvoldoende onder controle krijgen. De hele maatschappij heeft er spectaculair last van, het voetbal dus ook. Het is niet anders.

We houden vol. Wij geven niet op. Omdat onze sport ons zo na aan het hart ligt. Ook omdat sporten, wat ons betreft voetballen, nodig is om fit te blijven; fysiek en in ons hart en hoofd. Voetbal hebben we nodig om ons prettig te voelen.

Er komt een keer een eind aan al de beperkende maatregelen en dan willen we allemaal nog kunnen voetballen. We vinden het een uitdaging om de juiste activiteiten te vinden waar we de verbinding met elkaar en binnen de vereniging kunnen vasthouden en verstevigen.

Wij kunnen niet in de toekomst kijken, maar laten we hopen dat wij samen het coronavirus er onder krijgen. Hoe meer wij ons aan de algehele regels houden, hoe eerder wij weer kunnen voetballen!

Het kabinet heeft op 28 september nieuwe maatregelen aangekondigd die iedereen in het dagelijkse bestaan raken. Hoewel besmettingen als gevolg van sportieve activiteiten relatief beperkt zijn, krijgen wij, als VV Zeewolde, toch te maken met extra maatregelen. Het gaat dan met name om het beperken van contacten buiten het veld, in de kantine en op het terras.

Pagina 1 van 6

Onze sponsoren