Nieuws van de bestuurstafel

Bestuur VV Zeewolde

Onze vrijwilliger Henk Meijer, assistent-scheidsrechter bij het 1e elftal en jarenlang al actief als scheidsrechter op onze velden voor VV Zeewolde, is vandaag benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Henk, agrariër van beroep, ontving vandaag deze onderscheiding van onze burgemeester Gerrit Jan Gorter in Zeewolde.

Zaterdag 7 april is de open dag van de Business Club van VV Zeewolde. Een prachtig moment om nog meer mensen te binden aan onze vereniging! Naast de open dag zijn er nog aantal leuke activiteiten! Het enige echte dweilorkest van Zeewolde, The Nep-Tunes, zorgt voorafgaand en in de rust van de wedstrijd van onze 1e elftal tegen SV Prins Bernhard voor een gezellige sfeer rondom het hoofdveld! De wedstrijd begint om 15:00!

TIFO VVZ verzorgd bij de start van de wedstrijd voor een spectaculaire sfeeractie! Inschrijven voor TIFO VVZ kan bij de TIFO VVZ kraam. Dit voor maar 1,- euro per maand!

Vanaf 17:00 wordt de dag spetterend afgesloten door Flex Party Service. Zij draaien tot 20:00 toffe muziek in onze kantine. Als dat geen gezellige avond gaat worden! Tot zaterdag!

Deze kop klinkt als een aankondiging voor een wedstrijd van VV Zeewolde. Maar AVG is geen bestaande vereniging. En 25 mei is op een vrijdag. AVG is de afkorting van Algemene Verordening Gegevensbescherming. We krijgen er allemaal mee te maken, dus ook onze club.

Vanaf 25 mei 2018 (vandaar deze datum) geldt er nieuwe, strengere regelgeving op het gebied van privacy. Ook sportverenigingen, inclusief VV Zeewolde, krijgen te maken met belangrijke verplichtingen. Bijvoorbeeld een meldplicht voor het geval een datalek wordt geconstateerd.

Elk seizoen buigt de Technische Commissie zich over de invulling van de trainersfuncties. De start hiervan ligt in december.

Na vele gesprekken, kopjes koffie, thee, puzzelen en nog meer overleg, is de technische commissie er begin deze maand in geslaagd om de basis te leggen voor het volgende seizoen.

Vanaf 1 februari 2018 kan je van maandag tot en met vrijdag alleen nog met een bankpas (“pinnen”, ook contactloos) betalen in de kantine van VV Zeewolde. Er is dus geen mogelijkheid meer om contant te betalen. Houd daar rekening mee ! Neem alleen plastic geld mee….

Wij zien (gelukkig) dat er steeds meer pintransacties worden uitgevoerd. Dat is gemakkelijk en veilig voor iedereen. Onze leden en supporters weten eigenlijk al niet meer beter…..

Op de nieuwjaarsreceptie op 6 januari 2018 werden Luuk Calboo, Paula de Boer en Jan Brink benoemd tot Leden van Verdienste en Pieter Blom tot Speler van Verdienste van VV Zeewolde.

Vanavond ligt bij iedere inwoner van Zeewolde een exemplaar van onze Presentatiegids op de deurmat. "Beter laat dan nooit".  Onze prachtige presentatiegids seizoen 2017/2018 VV Zeewolde met mooie achtergrondverhalen, foto's en bijzondere aandacht voor (oud-)spelers, trainers en vrijwilligers van VV Zeewolde.

Afgelopen zaterdag organiseerde de sponsorcommissie een sponsorbuffet. Het buffet is een manier om de sponsoren van VVZ te bedanken voor hun bijdrage in geld, tijd en materialen. Zonder de steun van vele sponsoren is het voor de vereniging niet mogelijk om alle activiteiten, in en rondom het veld te realiseren.

Dit geld ook voor het uitbrengen van “De Twaalfde Man”, de presentatiegids van VVZ waarin zij verschillende activiteiten van de verenging belicht. Tijdens het sponsorbuffet overhandigde Eddie Terweij het 1e exemplaar aan voorzitter Freerk Smit.

In mei 2017 hebben wij een bericht geplaatst over geruchten van de komst van een tweede voetbalvereniging in Zeewolde. Als bestuur van de VV Zeewolde hechten wij er waarde aan om onze leden nader te informeren over deze ontwikkeling.

Eind oktober 2017 heeft het bestuur van VV Zeewolde, op verzoek van de Gemeente Zeewolde, een overleg gehad op het Gemeentehuis met het bestuur van de Stichting Exploitatie Sportvoorzieningen de Horst, een vertegenwoordiger van de KNVB en de initiatiefnemers van de tweede voetbalvereniging. Ook het bestuur van de KV Wolderwijd was vertegenwoordigd, net als VV Zeewolde hoofdgebruiker van de velden op het Sportpark.

Ruim een jaar geleden, bij de start van het seizoen 2016/2017 werden de eerste plannen gesmeed. Er moest iets gaan gebeuren. De ALV had de oorspronkelijke ideeën van het bestuur afgekeurd.  De vergunning voor het huidige onderkomen van BC VV Zeewolde was verlopen. We moesten iets anders gaan verzinnen. De Businessclub, dat zorgt voor een jaarlijkse mooie bijdrage aan de vereniging, moest en zou (ook) een onderkomen krijgen.

Pagina 1 van 3