VV Zeewolde
VVZ - VV Zeewolde

Nieuws van de bestuurstafel

Voor alle leden* van VV Zeewolde bieden wij als bestuur een mooie Hoodie aan. Een en ander heb je misschien al vernomen of misschien heb je hem al gepast. Dit ter compensatie van het "corona-seizoen'.

Voor onze seniorenleden* bieden wij nog een anvullende compensatie aan.
Elke lid is vrij in de keuze om wel of niet voor de aangeboden compensatie te kiezen.

Met behulp van een online invul formulier kun je je keuze kenbaar maken aan het bestuur. Vul je naw gegevens in, kies je team en vul de overige velden in.

Aanvraag Compensatie 2020/2021

Stichting Exploitatie Sportvoorzieningen de Horst, eigenaar van de kunstgrasvelden (“de eigenarenstichting”), heeft de afgelopen maanden samen met de gebruikers VV Zeewolde en KV Wolderwijd plannen gemaakt en uitvoering gegeven aan “de zorgplicht voor gebruik kunstgrasvelden”.

Rubberkorrels op de kunstgrasvelden kunnen buiten het kunstgrasveld komen te liggen. De zorgplicht houdt in dat moet worden voorkomen dat er verontreiniging plaatsvindt, en dat, wanneer sprake is van verontreiniging, de gevolgen daarvan worden beperkt of ongedaan gemaakt.

Net als bij vorige verkiezingen is het mogelijk om komende woensdag 17 maart je stem uit te brengen bij VV Zeewolde.

Op 3 plaatsen in het dorp kan dat ook op maandag en dinsdag. Bij VV Zeewolde kan dat alleen op woensdag van 7.30 tot 21.00.
Woensdag iemand naar trainen brengen of ophalen, zelf trainen? Neem je stempas en legitimatie mee en stem.

We naderen het einde van het seizoen 2020/2021. Een seizoen dat heel anders is gelopen dan we hadden verwacht en gehoopt. Wij zijn trots op de solidariteit, de veerkracht en creativiteit die jullie hebben getoond en hopen dat iedereen zijn hoofd boven water heeft weten te houden.
Laten we hopen dat 2021 een prachtig, maar bovenal een beter jaar wordt voor onze vereniging. Een jaar waarin we langzaam maar zeker weer de weg terug omhoog vinden, naar het “echte” normaal.

Het bestuur van VV Zeewolde heeft besloten om voor het voetbalseizoen 2020/2021 een compensatie aan te bieden aan onze spelende/contributie betalende leden. Wij hebben gevraagd om solidariteit van onze leden. Kosten die we met z’n allen maken, moeten we ook met z’n allen dragen. Alle leden hebben in het afgelopen jaar hun solidariteit getoond. De vereniging (en dat zijn de leden) kan met een gerust hart, nieuwe energie en een goede financiële basis verder. Dank daarvoor.
Met name dank ook aan onze senioren, die al vanaf oktober 2020 niet meer actief zijn geweest op de velden van VV Zeewolde. Onze jeugdspelers hebben (gelukkig) wel de gelegenheid gehad om lekker te blijven voetballen.

Tot de laatste dag werden er lotenboekjes ingeleverd zodat de eindstand nog lang onzeker bleef.
Op dit moment staat de stand op ruim 2.450 verkochte loten. Dit staat gelijk aan een opbrengt voor de vereniging van bijna € 5.800. Een fantastisch resultaat, een recordopbrengst!

Woensdag 9 december 2020 is de trekking van de Grote Club Actie 2020!

Wij bedanken iedereen die dit mooie resultaat mogelijk heeft gemaakt: in de eerste plaats onze enthousiaste (jeugd)leden, alle lotenkopers die door middel van de aankoop van lot(en) onze vereniging/leden een warm hart toedragen.

Onze sponsors Kippersluis Sierbestrating, Kamsteeg Adviesbureau, Flevo Finance, Mapile, Roel van der Zanden, Lift-tex, Quality4all, Discount Supplies, Prins Schildersbedrijf, Fysiotherapie Medisch Centrum, Broekhuis Opel, Noordpool Airco, Nico Hoogkamer, Nico en Hetty van der Linden en Dick de Graaf bedanken wij hartelijk voor de aankoop van een SUPERlot!

De boodschap van de overheid is ook voor ons geen beste. En met “ons” bedoelen wij, jullie en wij, wij samen. Wat ons zo dierbaar is; ons voetbal, onze competitie, onze kantine, onze trainingen, onze lol, het spel van de jongste jeugd tot en met de oudste “walking” voetballer, het kan allemaal even niet meer. Even? Misschien wel langer dan even. Als gevolg van een virus dat we wereldwijd onvoldoende onder controle krijgen. De hele maatschappij heeft er spectaculair last van, het voetbal dus ook. Het is niet anders.

We houden vol. Wij geven niet op. Omdat onze sport ons zo na aan het hart ligt. Ook omdat sporten, wat ons betreft voetballen, nodig is om fit te blijven; fysiek en in ons hart en hoofd. Voetbal hebben we nodig om ons prettig te voelen.

Er komt een keer een eind aan al de beperkende maatregelen en dan willen we allemaal nog kunnen voetballen. We vinden het een uitdaging om de juiste activiteiten te vinden waar we de verbinding met elkaar en binnen de vereniging kunnen vasthouden en verstevigen.

Wij kunnen niet in de toekomst kijken, maar laten we hopen dat wij samen het coronavirus er onder krijgen. Hoe meer wij ons aan de algehele regels houden, hoe eerder wij weer kunnen voetballen!

Het kabinet heeft op 28 september nieuwe maatregelen aangekondigd die iedereen in het dagelijkse bestaan raken. Hoewel besmettingen als gevolg van sportieve activiteiten relatief beperkt zijn, krijgen wij, als VV Zeewolde, toch te maken met extra maatregelen. Het gaat dan met name om het beperken van contacten buiten het veld, in de kantine en op het terras.

Het is bittere noodzaak dat onze leden en supporters zich aan de corona-regels houden. ”#WIJDOENWELMEE”. Niet alleen vanwege de gezondheid van ons allemaal. Wij kunnen flinke boetes krijgen en in het ergste geval gaat sportpark De Horst op slot. En dat willen we niet.

Daarom komen wij met een verdere aanscherping van de maatregelen en regels.

STATEMENT van VV Zeewolde is kort en krachtig:

**** “Hou je aan de 1,5 meter afstand” ****

Het bestuur van VV Zeewolde nodigt hierbij haar leden uit voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering. De vergadering wordt gehouden op maandagavond 21 september om 20.00 uur in de kantine van VV Zeewolde. De kantine is geopend om 19:30 uur

De agenda en vergaderstukken liggen vanaf 14 september klaar.
U kunt de stukken vanaf deze datum opvragen bij de secretaris via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wanneer je met personen uit meer huishoudens in één auto stapt, is het advies van de overheid om een mondkapje te dragen voor reizigers van 13 jaar en ouder.

Kinderen tot en met 12 jaar hoeven geen mondkapje te dragen. Ook als zij niet tot hetzelfde huishouden horen.
VV Zeewolde adviseert iedereen om de richtlijnen van de overheid te volgen zodat we veilig en verantwoord kunnen sporten en vooral met z'n allen gezond blijven!

In verband met Corona en het GGD-onderzoek naar besmettingen, zijn een aantal (aangescherpte) maatregelen vanaf 10 augustus van kracht in kantine, op het terras en langs het veld van VV Zeewolde.

Bij een bezoek aan VV Zeewolde, zijn wij verplicht om bij:

  • aankomst op het terras of de kantine *) OF
  • een wedstrijd met meer dan 250 toeschouwers **)

te vragen je contactgegevens te registreren en een gezondheidscheck uit te voeren!

Wij zijn nog steeds gebonden aan de spelregels vanwege het Corona-virus. Wij hebben onze regels beschreven in 2 protocollen, met een aantal huisregels waar wij ons allen aan dienen te houden op ons sportpark, in de kleedkamers en op en langs de velden (Protocol “Wedstrijden en Accommodatie”) en in de kantine of op het terras (Protocol “Kantine”).

In plaats van de startdag, trappen we het seizoen af met een heuse startweek.

Op de aankondiging zie je wanneer jij als trainer, leider, ouder of speler wordt verwacht. Zet de datum in je agenda. Het zou jammer zijn als je de avond mist.

Stukje uit het In Memoriam van Amr:

Al snel was ook duidelijk dat jij een voetballertje zou worden. Direct na het behalen van jouw zwemdiploma’s meldde wij jou aan bij VVZ. Daar liggen zoveel mooie herinneringen. Onder andere een kampioenschap onder mijn gedeelde leiderschap. Jij had voetbaltalent, maar kritiek maakte jou onzeker. Jij had niet het fanatisme om een plek in de selectie na te streven. Jouw talent bracht jou daar wel op meerdere momenten, maar de druk om te presteren ontnam jou het plezier in het spelletje, waardoor jij graag weer naar een lager team afzakte. Als jij zaterdag geen wedstrijd had met jouw eigen team zocht jij een ander team om mee te kunnen spelen. Het afgelopen seizoen was jij zelfs actief bij 2 teams, JO19-4 als aanvoerder en trainer/aanjager om vooral te komen trainen en het 7de, waar Kerym ook in speelt.

Pagina 1 van 6

Onze sponsoren