11-4-2020 Overlijden Amr Abdelnaby

Overlijden Amr

Ons bereikte het verdrietige bericht dat op 11 april geheel onverwacht is overleden onze jeugdspeler Amr Abdelnaby.

Amr was vanaf 2008 verbonden aan onze vereniging en heeft vanaf de F-jes alle jeugdcategorieën bij ons doorlopen. Dit jaar speelde Amr in de O19-4, een hecht en sociaal team waarvan de meeste spelers jarenlang met elkaar speelden.
Binnen zijn team, maar ook binnen de rest van de vereniging zal Amr zeer worden gemist.

Ons medeleven gaat uit naar de ouders van Amr, zijn broer Kerym, verdere naasten, de leider, spelers en ouders van onze O19-4. Wij wensen hen heel veel sterkte en kracht om met dit immense verdriet om te gaan.

In tegenstelling tot eerdere berichten zal er maandag 13 april ALLEEN voor leden van de betrokken teams de mogelijkheid zijn om een persoonlijke herinnering achter telaten.
Het clubgebouw van VV Zeewolde is geopend van:

• 15:00 - 15:30 Dames recreanten
  • 15:45 - 16:15 VV Zeewolde 7
  • 16:30 - 17:15 JO19-1, 2 & 3
  • vanaf 17:30 JO19-4

In verband met corona zullen wij hierbij de RIVM-richtlijnen hanteren. Wij vragen een ieder om 1,5 m afstand te houden, geen groepen groter dan 3 personen te vormen, het sportpark na afloop direct te verlaten en ook voor het overige de aanwijzingen in en rond het clubgebouw op te volgen.