28 september 2020: Nieuwe corona-maatregelen

Het kabinet heeft op 28 september nieuwe maatregelen aangekondigd die iedereen in het dagelijkse bestaan raken. Hoewel besmettingen als gevolg van sportieve activiteiten relatief beperkt zijn, krijgen wij, als VV Zeewolde, toch te maken met extra maatregelen. Het gaat dan met name om het beperken van contacten buiten het veld, in de kantine en op het terras.

Kort door de bocht houden die maatregelen voor ons als VV Zeewolde het volgende in:

1. Onze kantine is in ieder geval de komende 3 weken gesloten, dus tot en met dinsdag 20 oktober. De kantine is niet alleen gesloten op de wedstrijdzaterdag, maar ook ’s avonds door de week en ook voor vergaderingen en andere bijeenkomsten.
  2. Toeschouwers zijn niet toegestaan bij sportactiviteiten, dus bij de wedstrijden èn bij de trainingen. Breng je zoon of dochter naar de training en haal ze weer op na de training.
  3. Personen die onderdeel zijn van de begeleiding van een team mogen wel aanwezig zijn en blijven tijdens de sportactiviteit.
  4. Chauffeurs (naar uitwedstrijden) zijn onderdeel van de begeleiding en mogen dus aanwezig zijn bij de uitwedstrijd.
  5. Het wedstrijdsecretariaat is op zaterdag (wedstrijddag) beschikbaar. Kleedkamers door de week en op zaterdag open.

In het algemeen blijft gelden: houdt 1,5 meter afstand van andere volwassenen voor zover die niet tot je eigen gezin horen.
Blijf thuis als je niet fit bent of iemand in je gezin of huishouden is ziek met koorts en andere gezondheidsklachten.
Het advies van het bestuur blijft om bij uitwedstrijden met meer volwassenen of kinderen vanaf 13 jaar in de auto mondkapjes te dragen. Een mondkapje met het logo van vv Zeewolde is dan natuurlijk hartstikke stoer. Te verkrijgen bij onze fanshop in de Primera voor € 5.
Onze teams zullen het in ieder geval tot en met 20 oktober zonder aanmoedigingen van vrienden, vriendinnen en familie moeten doen.

Onze ambitie is om iedereen, actief of passief, plezier te laten beleven aan voetballen. Gelukkig mogen we doorgaan met het voetballen zelf en dat is winst.
We wensen iedereen veel plezier met het voetballen.