Assistent-scheidsrechter (2e elftal)

VV Zeewolde is de leukste voetbalvereniging uit de regio met enorm veel enthousiaste en getalenteerde leden. We streven er naar al onze leden te laten voetballen of zijn of haar niveau. Het plezier staat daarbij voorop, maar tegelijkertijd wordt erkend dat iedereen wil winnen en de sportieve ambitie waar wil maken. Een professioneel niveau van training, leiding/begeleiding en faciliteiten moeten dat mogelijk maken.

Om deze reden zoeken wij:

Assistent-scheidsrechter (2e elftal)

Wat ga je doen?
Voor ons tweede elftal zoeken we een assistent-scheidsrechter. Als assistent-scheidsrechter van het 2e elftal ben je mede verantwoordelijk voor de arbitrage van alle wedstrijden van het 2e elftal.

Wie ben jij?
Onze ideale kandidaat komt uit de omgeving van Zeewolde, heeft affiniteit met voetbal en heeft ervaring met arbitrage in de sport. Onder ervaring met arbitrage wordt verstaan ervaring als (assistent)scheidsrechter, dit kan zijn binnen het voetbal maar ook bij andere sporten. Daarnaast sta je sterk in je schoenen, heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kan je presteren onder druk.

Wat bieden wij?
Aangezien VV Zeewolde de leukste voetbalvereniging uit de regio is bieden wij allereerst een leuke sfeer in een gezellige omgeving. Je maakt onderdeel uit van de staf van het 2e elftal en kan daarbij gebruik maken van dezelfde faciliteiten als de spelers.

Onze vereniging is afhankelijk van vrijwilligers en beschikt over een beperkt budget voor salaris en vergoedingen. In onderling overleg is een onkostenvergoeding bespreekbaar, afhankelijk van het aantal uren dat je beschikbaar bent. Daarnaast bieden wij je de kans je cv uit te breiden met vrijwilligerswerk en kun jij jezelf op persoonlijk vlak te ontwikkelen.

Ben je geïnteresseerd? Stuur een e-mail naar de Technische Commissie van VV Zeewolde op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wellicht zien we je snel!

Meer in deze categorie: « Verzorger (2e elftal)