Bestuurslid Technische Zaken

Kort voor de corona-crisis werd duidelijk dat Laine den Hollander geen vervolg zou kunnen geven aan zijn aflopende termijn als bestuurslid Technische Zaken. Laine heeft een ingrijpende en nieuwe uitdaging in zijn werk gevonden. Hij vertrekt voor 3 jaar naar het buitenland.

Vanaf het seizoen 2021-2022 hebben we een duo als opvolger, te weten Johan Henkes en Ruud Dokter. Johan Henkes is al lange tijd als lid en vrijwilliger betrokken bij onze vereniging en voegt ondernemerschap en een groot netwerk in de voetbalwereld toe aan het bestuur. De kennis en vaardigheden van Ruud Dokter op het gebied van voetbalopleiding zijn bekend en breed gerespecteerd. Beide hebben zich uitdrukkelijk aan elkaar gecommitteerd en werken al jaren met elkaar samen. Johan Henkes zal in deze samenstelling de formele rol van Bestuurslid Technische zaken op zich nemen. Ruud zal zich vooral gaan inzetten voor de inhoudelijke kant van de jeugdopleiding.

Wij hebben Raoul Boonstra (voorzitter Technische Commissie) bereid gevonden voor het lopende seizoen 2020/2021 de portefeuille Technische Zaken op zich te nemen en als bestuurslid deel te nemen in het bestuur van de vereniging. Medio 2021 zullen Johan en Ruud hun taak als bestuurslid Technische Zaken  overnemen. In de komende ALV (september 2020) zal het bestuur het voorstel doen Raoul Boonstra voor het lopende seizoen te benoemen tot bestuurslid Technische Zaken.

Wij willen Laine den Hollander enorm bedanken voor zijn inzet en werkzaamheden in de afgelopen jaren. Voorts zijn wij blij met de toezeggingen van Johan Henkes en Ruud Dokter om de functie bestuurslid Technische Zaken medio 2021 te gaan invullen en met Raoul Boonstra die het komende jaar deze functie wil invullen.