Compensatie VV Zeewolde 2020/2021

We naderen het einde van het seizoen 2020/2021. Een seizoen dat heel anders is gelopen dan we hadden verwacht en gehoopt. Wij zijn trots op de solidariteit, de veerkracht en creativiteit die jullie hebben getoond en hopen dat iedereen zijn hoofd boven water heeft weten te houden.
Laten we hopen dat 2021 een prachtig, maar bovenal een beter jaar wordt voor onze vereniging. Een jaar waarin we langzaam maar zeker weer de weg terug omhoog vinden, naar het “echte” normaal.

Het bestuur van VV Zeewolde heeft besloten om voor het voetbalseizoen 2020/2021 een compensatie aan te bieden aan onze spelende/contributie betalende leden. Wij hebben gevraagd om solidariteit van onze leden. Kosten die we met z’n allen maken, moeten we ook met z’n allen dragen. Alle leden hebben in het afgelopen jaar hun solidariteit getoond. De vereniging (en dat zijn de leden) kan met een gerust hart, nieuwe energie en een goede financiële basis verder. Dank daarvoor.
Met name dank ook aan onze senioren, die al vanaf oktober 2020 niet meer actief zijn geweest op de velden van VV Zeewolde. Onze jeugdspelers hebben (gelukkig) wel de gelegenheid gehad om lekker te blijven voetballen.

Wie bieden onze jeugd- en seniorenspelers een gebaar, een compensatie aan.

1. Alle 900 spelende jeugd en seniorenleden ontvangen een Stanno Field Hooded Top Full Zip (“hoodie”) met logo van VV Zeewolde (winkelwaarde € 36,50)
  2. Alle 350 seniorenleden ontvangen 1 maand contributie retour met een maximum van € 23
  3. Alle 350 seniorenleden ontvangen 1 waardebon van € 11 ter besteding in de kantine

Hoe gaan we dit organiseren?

• Binnenkort geven wij alle (spelende) leden de gelegenheid om “de hoodie” te passen en de gewenste maat te bepalen. Voor dames, meisjes is er ook een “Ladies”-model. De kleinste maat is 128, de grootste XXL. En alles wat daar tussenin zit.
  • Er komt een (online) formulier beschikbaar op de website waarbij onze spelende leden kunnen aangeven:
    • naam, adres, mobiele nummer, emailadres, teamnummer
    • keuze wel (inclusief gewenste maat) of geen hoodie
    • keuze wel of geen teruggave contributie 1 maand (alleen voor senioren)
    • keuze wel of geen waardebon besteding kantine (alleen voor senioren)
  • Hoodie kan worden afgehaald bij Sportique, Zeewolde
  • Contributie wordt verrekend met maand-incasso
  • Waardebon wordt persoonlijk of per team verstrekt

Volg ons via de website, Facebook en Instagram. Hou de sociale media in gaten voor aanvullende informatie. En HOU VOL!

Bestuur VV Zeewolde