Contributie incasso in maart via Sportlink: waarop moet je letten?*

Enkele weken geleden berichtten wij je over de overgang van de ledenadministratie en de incasso van de contributies naar het systeem van Sportlink.
De eerste definitieve incasso van de contributie via alleen het nieuwe incassosysteem zal rond 5 maart aanstaande plaatsvinden.

Wat wijzigt er?

Vanaf maart wordt de contributie per gezin in één bedrag (per maand) afgeschreven en niet meer per lid afzonderlijk. Het totaal door VVZ in een maand afgeschreven bedrag aan contributie zal gelijk blijven.

Na de incasso van maart (rond 5 maart) zal er worden gecontroleerd of bij ieder gezin/lid het juiste contributiebedrag is afgeschreven. Eventuele fouten zullen automatisch worden gecorrigeerd. Wij verzoeken jullie dan ook dringend bedragen niet zelf te storneren, maar bij vragen of onduidelijkheden eerst per e-mail contact op te nemen met de ledenadministratie van de vereniging, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Voor elke stornering brengt de Rabobank ons kosten in rekening!

Langs deze weg bedanken wij Corine de Jong, ledenadministratie, en Ben Scharft, webmaster, voor het in goede banen leiden van de overgang naar het nieuwe Sportlinkincassosysteem!

Aanmelden Nieuwsbrief