Enquete gezonde sportkantine

Als bestuur hebben we het verzoek gekregen om mee te werken aan een onderzoek naar een gezonde sportkantine. Wij werken graag aan dit onderzoek mee en zullen de uitkomsten en aanbevelingen meenemen in ons eigen onderzoek naar een beter passend assortiment. Deelname aan het onderzoek kan dus zomaar het assortiment in onze kantine beinvloeden. We bevelen het onderzoek dan ook graag aan. Onderzoeker is Yoram Meijer die zichzelf en het onderzoek introduceert:

Beste leden en bezoekers van voetbalvereniging Zeewolde,

Mijn naam is Yoram Meijer en ik zit in het tweede jaar van mijn hbo Sport, Management en Ondernemen op de Hogeschool van Amsterdam. Voor de tweede helft van mijn schooljaar loop ik een stage bij Zeewolde Sportief en Gezond. Vanuit mijn opleiding doe ik op deze stage een onderzoek in samenwerking met TeamFit.

In de afgelopen jaren is er veel in het nieuws geweest over ongezonde sportkantines. TeamFit zet zich in om de sportkantines wat gezonder te maken.

Daarom ben ik op zaterdag 9 juni vanaf 11.00 bij de voetbalvereniging op de Horst en vraag ik jullie een vragenlijst in te vullen. De vragen hebben betrekking op het assortiment van de sportkantine.

Alvast bedankt.

Yoram Meijer