Erelid en Speler van Verdienste VV Zeewolde 2019

Op de nieuwjaarsreceptie op 5 januari 2019 werd Richard Suijk benoemd tot Erelid en Jasper van Scherrenburg tot Speler van Verdienste van VV Zeewolde.

Jasper van Scherrenburg is al jaren lid van VV Zeewolde en heeft de gehele jeugdopleiding bij VV Zeewolde doorlopen. Hij heeft inmiddels meer dan 200 wedstrijden in het 1e (en 2e elftal) van VV Zeewolde gespeeld. Officieel staat de teller op 227 wedstrijden.
In de afgelopen jaren heeft Jasper als verzorger / fysiotherapeut vrijwilligerswerkzaamheden voor de vereniging gedaan. Ook was hij actief als “sloper” bij de start van de vernieuwbouw van de bestuurskamer. Tenslotte is Jasper een voorbeeld voor vele voetballers bij VV Zeewolde door zijn inzet, enthousiasme en positieve uitstraling.

VV Zeewolde benoemt Jasper van Scherrenburg tot Speler van Verdienste !

Richard Suijk, al reeds Lid van Verdienste, werd benoemd tot Erelid van VV Zeewolde. Richard is al jaren lid van VV Zeewolde. Reeds vanaf 1990 een niet weg te denken gezicht bij onze vereniging. Hij heeft, naast allerlei vrijwilligersfuncties vanaf 1990, ook bestuurlijke verantwoordelijkheid genomen en in de periode 2003 tot en met 2012 en vanaf 2016 tot en met heden de functie van secretaris vervuld.
Richard is een echte verbinder en verenigingsman. Niet altijd op de voorgrond, maar vaker als stille kracht op de achtergrond.

VV Zeewolde benoemt Richard Suijk tot Erelid !

Aanmelden Nieuwsbrief