GCA | Prijsuitreiking Grote Clubactie 2020

Tot de laatste dag werden er lotenboekjes ingeleverd zodat de eindstand nog lang onzeker bleef.
Op dit moment staat de stand op ruim 2.450 verkochte loten. Dit staat gelijk aan een opbrengt voor de vereniging van bijna € 5.800. Een fantastisch resultaat, een recordopbrengst!

Woensdag 9 december 2020 is de trekking van de Grote Club Actie 2020!

Wij bedanken iedereen die dit mooie resultaat mogelijk heeft gemaakt: in de eerste plaats onze enthousiaste (jeugd)leden, alle lotenkopers die door middel van de aankoop van lot(en) onze vereniging/leden een warm hart toedragen.

Onze sponsors Kippersluis Sierbestrating, Kamsteeg Adviesbureau, Flevo Finance, Mapile, Roel van der Zanden, Lift-tex, Quality4all, Discount Supplies, Prins Schildersbedrijf, Fysiotherapie Medisch Centrum, Broekhuis Opel, Noordpool Airco, Nico Hoogkamer, Nico en Hetty van der Linden en Dick de Graaf bedanken wij hartelijk voor de aankoop van een SUPERlot!

Helaas kan de prijsuitreiking nu niet (na een wedstrijd van het 1e elftal) in de kantine van VV Zeewolde plaats vinden. Wij zullen de komende week, voor of na de training van de winnaars, de prijzen uitreiken. Vanwege het grote succes hebben we besloten om extra prijzen uit te delen.

De individuele prijswinnaars zijn:
Pim van de Steeg (JO11-6)   54 loten waardebon € 50 Intertoys
Yaisa Ramsanjhal (JO12-2)   52 loten waardebon € 50 Intertoys
Sieb Hodselmans (JO9-3)   49 loten waardebon € 50 Intertoys
Warner Schulz (JO11-3)   44 loten waardebon € 25 Sportique
Sanne Ponsteen (JO11-8)   43 loten waardebon € 25 Sportique
Melvin van de Leek (JO8)   42 loten waardebon € 25 Sportique
Noah van Hylckama Vlieg (JO9-3)   42 loten waardebon € 25 Sportique

De teamprijzen zijn voor:
JO8:   bijdrage van € 150 voor teamuitje
JO9-3:   bijdrage van € 100 voor teamuitje
JO11-2:   waardebon van € 50 per team, ter besteding in de kantine van VV Zeewolde.
JO11-3:   waardebon van € 50 per team, ter besteding in de kantine van VV Zeewolde.
JO11-4:   waardebon van € 50 per team, ter besteding in de kantine van VV Zeewolde.
JO11-8:   waardebon van € 50 per team, ter besteding in de kantine van VV Zeewolde.

Alle leden die meer dan 20 loten hebben verkocht ontvangen daarnaast een oorkonde en een voucher met kortingsbonnen.