Grote Clubactie 2018 groot succes

Er worden nog dagelijks lotenboekjes ingeleverd, zodat de eindstand nog even op zich laat wachten, maar met groot plezier kunnen wij berichten dat met de clubactie dit jaar een recordaantal loten, inmiddels al meer dan 2.000, zijn verkocht. Binnenkort zal de eindstand, de opbrengst voor de vereniging en de prijswinnaars (5 individuele spelers en 1 team) bekend worden gemaakt.

De prijsuitreiking zal plaatsvinden op zaterdag 1 december om 17.00 uur, aansluitend op de laatste thuiswedstrijd in 2018 van Zeewolde 1.
Vanwege het bijzondere succes van de actie en het enthousiasme waarmee velen aan de actie hebben bijgedragen heeft het bestuur besloten om dit jaar elke lotenverkoper met een prijs te bedanken. Meer informatie volgt.

Mede namens het bestuur bedanken wij allen die met de aankoop van één of meer loten de vereniging hebben ondersteund, waaronder de volgende kopers van een superlot (50 loten):

Business Club Zeewolde
Dotcomsport