Grote Clubactie 2018 VV Zeewolde

Zaterdag 15 september 2018 start weer de lotenverkoop van de Grote Clubactie. Een mooi landelijk initiatief om het verenigingsleven te ondersteunen!

Van elk verkocht lot van € 3, gaat € 2,40 naar de clubkas van de VV Zeewolde. Hoe meer loten wij verkopen, hoe meer inkomsten !!! Vorig jaar heeft de Grote Clubactie voor VV Zeewolde ruim € 3.500 opgeleverd !

Belangrijke bron

Voor de club is de opbrengst van de lotenverkoop een belangrijke bron van inkomsten, die ons in staat stelt aanschaffingen te doen buiten de reguliere exploitatie.
Wij willen de inkomsten uit de Grote Clubactie 2018 graag gebruiken voor weer nieuwe voetbalmaterialen voor onze spelers ! Ballen, netten en met name nieuwe doelen op boardingveld en de andere velden. Nieuwe indelingen, nieuwe regels, nieuwe doelen !

Hoe ?

Alle jeugdteams zullen binnenkort de verkoopboekjes ontvangen. Ze zijn vanaf zaterdag 8 september beschikbaar en zullen vanaf maandag 10 september bij de training worden afgegeven. De verkoop “huis aan huis” start op 15 september !
Aan de leiders van alle teams het verzoek de lotenboekjes op te halen en te verspreiden onder de leden van je team. De junioren O19 en O17, G-team en de seniorenteams ontvangen een boekje per team met het verzoek aan de spelers om allemaal minimaal één lot te kopen.

Superlot

Dit jaar is het wederom mogelijk om een “SUPERLOT" aan te schaffen. Het SUPERLOT staat gelijk aan 50 reguliere loten van 3 euro, waarvan dus 80% (is 120 euro) naar de club gaat !.
Voor SUPERLOTEN is er een aparte trekking met kans op de superprijs: Het Grote Clubfeest ter waarde van 5.000 euro. Ideaal voor sponsoren en bedrijven die betrokken zijn bij VV Zeewolde. Koop een SUPERLOT !

Prijzen

Net als in voorgaande jaren stelt de vereniging weer mooie prijzen beschikbaar voor de leden die de meeste loten verkopen en voor het team dat de meeste loten heeft verkocht.
Het team dat de meeste loten verkoopt mag een bedrag van € 150 besteden voor een leuke activiteit van het team !
Voor de 3 beste verkopers hebben wij als prijs “FIFA 19” (!) en voor de nummers 4 en 5 cadeaubonnen van € 25 beschikbaar.

Veel succes

Suzanna Dijkstra, Femke Krijgsveld, Karlien Bijlsma