Grote Clubactie 2019

Ook dit jaar doen wij weer mee met de Grote Clubactie. Met de mooie opbrengst van vorig jaar hebben we veel nieuwe materialen kunnen aanschaffen waarvan de hele vereniging dankbaar gebruikt maakt. En heeft een deel van onze onderbouwtrainers een KNVB trainersopleiding kunnen volgen. Ook dit jaar zal de opbrengst ten goede komen aan duurzame bestedingen waarvan (een groot deel van) de vereniging profiteert.
Vanaf maandag 9 september zullen de boekjes tijdens de trainingen worden verspreid. Vanaf de JO6 tot en met de JO13 ontvangt elke speler een eigen boekje. Zij mogen vanaf zaterdag 14 september vrijblijvend loten gaan verkopen aan familie, buren, kennissen. Vanaf de JO14 ontvangt elk team één boekje en streven wij ernaar dat elke speler (of ouder) één lot afneemt. Tegelijk met het lotenboekje ontvangt elke speler een brief waarin een en ander wordt toegelicht.

De vereniging kent teamprijzen toe aan de 3 teams die de meeste loten hebben verkocht. Individuele prijzen worden toegekend aan de 5 spelers die individueel de meeste loten hebben verkocht.

Speciale aandacht vragen wij voor het Superlot, bestaande uit 50 loten van € 3,-. Superlot is een mooie vorm van mini-sponsoring waarbij de koper, na het afgeven van een eenmalige machtiging, 50 lotnummers op zijn bankafschrift ontvangt. De vereniging geeft de koper van het Superlot ook een symbolisch fysiek lot én geeft (met toestemming van de koper) op verschillende wijzen publicitaire aandacht aan de koper, waaronder een fotomoment. Met de verkoop van een Superloten maakt de vereniging bovendien kans op het Grote Clubfeest t.w.v. € 5.000,-.

Wij wensen alle lotenverkopers alvast veel succes!

Voor vragen over de actie of de aankoop van een Superlot graag een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer in deze categorie: « In memoriam: Ome Jan van der Lely