Hennie de Ruijter – Lid in de Orde van Oranje-Nassau

“Onze” Hennie de Ruijter, lid en vrijwilliger van VV Zeewolde, werd op vrijdagochtend 24 april door onze burgemeester Gerrit Jan Gorter gebeld. Met inleidende woorden over “belangrijk om in deze tijden contact te houden met de oudere inwoners van het dorp”, werd Hennie vervolgens blij verrast met een Koninklijke onderscheiding!. Hennie (70) is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

De lintjesregen loopt in verband met de coronacrisis anders dan voorgaande jaren. Het daadwerkelijk opspelden van de versierselen, in aanwezigheid van familie en bekenden van de gedecoreerden, zal later plaatsvinden.

Hennie de Ruijter (samen met Diny!) is al vanaf 1984 als vrijwilliger actief bij de VV Zeewolde. Actief als scheidsrechter, coach van jeugdteam, lid van uitwisseling met Berwick, kantinemedewerker. Tegenwoordig helpt hij de penningmeester van de club met de kantinekas.
Hennie is naast zijn activiteiten bij VV Zeewolde ook actief bij de Damclub Dronten.

Namens alle leden van de VV Zeewolde willen wij Hennie van harte feliciteren met deze Koninklijke Onderscheiding! Lid in de Orde van Oranje-Nassau!.