Inloopspreekuur bestuur VVZ - Elke 2e zaterdag vd maand

Zaterdag is de leukste dag van de week, horen wij onze leden regelmatig zeggen. Op de vereniging is de zaterdag daarnaast de meest hectische dag van de week met de meeste spelers en vrijwilligers actief en veel leden/supporters van omliggende verenigingen te gast. Het bestuur streeft er dan ook naar op de zaterdag met tenminste één bestuurslid aanwezig/aanspreekbaar te zijn. Omdat de bestuursleden niet op alle plaatsen tegelijk kunnen zijn, ervaren wij dat onze aanwezigheid niet altijd voor iedereen zichtbaar is.

Met het houden van een inloopspreekuur wil het bestuur iedereen die daaraan behoefte heeft in de gelegenheid stellen met haar in gesprek te gaan. Tijdens het inloopspreekuur, die om te beginnen elke 2e zaterdag van de maand zal plaatsvinden, zijn alle leden, vrijwilligers, ouders/verzorgers met vragen en/of ideeën aan het bestuur van harte welkom.

Aanstaande zaterdag 9 maart wordt het eerste inloopspreekuur gehouden tussen 10.00 en 11.00 uur in de bestuurskamer. Het volgende inloopspreekuur wordt gehouden op 13 april.

Uiteraard kunnen jullie ook op andere momenten met vragen terecht bij het bestuur. Of mail je vragen en/of ideeën naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Freerk Smit - voorzitter
Suzanna Dijkstra - secretaris