VV Zeewolde

Notice: Undefined property: stdClass::$author in /var/www/vhosts/vvzeewolde.nl/httpdocs/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 643

Notice: Trying to get property 'name' of non-object in /var/www/vhosts/vvzeewolde.nl/httpdocs/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 643

Notice: Undefined property: stdClass::$author in /var/www/vhosts/vvzeewolde.nl/httpdocs/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 644

Notice: Trying to get property 'link' of non-object in /var/www/vhosts/vvzeewolde.nl/httpdocs/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 644

Keeperstrainer (onderbouw)

VV Zeewolde is de leukste voetbalvereniging uit de regio met enorm veel enthousiaste en getalenteerde leden. We streven er naar al onze leden te laten voetballen of zijn of haar niveau. Het plezier staat daarbij voorop, maar tegelijkertijd wordt erkend dat iedereen wil winnen en de sportieve ambitie waar wil maken. Een professioneel niveau van training, leiding/begeleiding en faciliteiten moeten dat mogelijk maken.

Om deze reden zoeken wij:

Een keeperstrainer (onderbouw)

Wat ga je doen?
Voor onze ontwikkelteams (onderbouw) zijn we op zoek naar een gepassioneerde keeperstrainer die zijn ervaring wil overdragen aan onze jonge keepersgilde. Je verzorgt twee tot vier uur per week keeperstraining, deze dagen zijn flexibel. Dit doe je buiten de reguliere trainingen van teams om en voer je zelfstandig uit. Uiteraard geef je de training aan een kleine groep (vier tot zes) keepers.

Wie ben jij?
Onze ideale kandidaat komt uit de omgeving van Zeewolde, is zelf keeper (geweest) en heeft affiniteit heeft met jonge spelers/speelsters. Daarnaast weet je van aanpakken, heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en weet je de juiste snaar te raken bij kinderen.

Wat bieden wij
VV Zeewolde is sinds een tijd een samenwerkingsverband aangegaan met GDN (Goalkeeper Development Nederland). De kennis die GDN heeft van het keepersvak ondersteunt de ambitie van VV Zeewolde. Het materiaal en trainingsprogramma van GDN is een bruikbaar handboek voor beginnende keeperstrainers. Samen bieden wij keepers de kans zich te ontwikkelen op trainersvlak. Je kunt rekenen op begeleiding van ervaren (keeper)trainers.

Onze vereniging is afhankelijk van vrijwilligers en beschikt over een beperkt budget voor salaris en vergoedingen. In onderling overleg is een onkostenvergoeding bespreekbaar, afhankelijk van het aantal uren dat je beschikbaar bent. Daarnaast bieden wij je de kans je cv uit te breiden met vrijwilligerswerk en kun jij jezelf op persoonlijk vlak te ontwikkelen.

Ben je geïnteresseerd? Stuur een e-mail naar de Technische Commissie van VV Zeewolde op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wellicht zien we je snel!

Meer in deze categorie: « Vacature: Keeperstrainer (bovenbouw)

Hoofdsponsor VV Zeewolde

Logo sportiquee

Onze sponsoren