Leden & Speler van Verdienste VV Zeewolde 2018

Op de nieuwjaarsreceptie op 6 januari 2018 werden Luuk Calboo, Paula de Boer en Jan Brink benoemd tot Leden van Verdienste en Pieter Blom tot Speler van Verdienste van VV Zeewolde.

Pieter Blom is zaterdag 6 januari 2018 tijdens de nieuwjaarsreceptie van VV Zeewolde benoemd tot Speler van Verdienste.
Pieter is al jaren lid van VV Zeewolde. Hij volgde de jeugdopleiding vanaf de B-junioren en maakte op zijn 16e al zijn debuut voor het 1e elftal. Hij speelde ruim 200 wedstrijden voor het 1e en 2e elftal, waarin hij meer dan 40 doelpunten maakte voor het 1e. Hij moest helaas stoppen door problemen met zijn gezondheid, einde van het seizoen 2013/2014. In het seizoen 2016/2017 maakt hij zijn rentree in het 2e elftal om zelfs aan het einde van dat seizoen weer terug te keren in het 1e elftal.
Pieter is actief als trainer bij een niet-selectieteam. En hij verzorgt al jaren samen met Cheryl wekelijks de was (“de wastas”) voor de diverse senioren-elftallen.

Als dank voor zijn inzet als speler en vrijwilliger (!) van onze VV Zeewolde wordt Pieter Blom benoemd tot Speler van Verdienste van VV Zeewolde.

Luuk Calboo werd op 6 januari 2018 benoemde tot Lid van Verdienste van VV Zeewolde.
Luuk is al sinds 2000 vrijwilliger bij de vereniging. Eerst als scheidsrechter, maar daarnaast ook als coordinator Senioren, ook later met name voor de lagere teams. Ook heeft hij, in deze functie, jarenlang het Ome Jan toernooi georganiseerd. Al weer enkele jaren is hij actief als trainer van diverse jeugdteams, F7, F6, F5, E5 en JO13-4. Op vrijdagavondavond voetbalt hij nog graag met de oudere mannen van de club. Afgelopen zomer was hij ook actief betrokken bij de uitwisseling met de voetbalvereniging uit Kroatië. Tenslotte ondersteunt hij financieel, met zijn bedrijf, verschillende initiatieven bij VV Zeewolde.

VV Zeewolde benoemt Luuk Calboo tot Lid van Verdienste.

Paula de Boer werd op 6 januari 2018 benoemd tot Lid van Verdienste van VV Zeewolde.
Paula is al vanaf 2008 actief bij de club, jaren leider geweest van onder andere E10, E13, D8 en D10. Zij maakt al 10 jaar deel uit van de activiteitencommissie en organiseert daarbij het Sinterklaas- en Paasfeest, Schoolvoetbal, Kampioenenfeest en andere activiteiten bij de vereniging. Ook maakt zij al jaren deel uit van de Toernooicommissie en is aan het einde van het seizoen vele zaterdagen actief bij VV Zeewolde. Zij heeft het initiatief genomen voor het Vrijdagavond Voetbal voor dames en is sindsdien ook Coordinator voor deze recreanten.

VV Zeewolde benoemt Paula de Boer tot Lid van Verdienste.

Jan Brink werd op 6 januari 2018 benoemd tot Lid van Verdienste van VV Zeewolde.
Voor onze vereniging is Jan Brink veelal achter de schermen actief, maar ook op de voorgrond is hij een waardevolle vrijwilliger met zijn ideeën, initiatieven en stem.
In 2001 begon hij zijn vrijwilligersactiviteiten bij de vereniging. Eerst als leider van jeugdteams D2, B1 en A1. Later nam hij deel in verschillende werkgroepen en was daarbij ook voorzitter van de Werkgroep Communicatie. In 2008 was hij de initiatiefnemer en medeoprichter van het Vrijdagavond Voetbal voor de mannen bij VV Zeewolde. De Vrolijke, Vrijwillige, Vrijdagavond Voetballers, van 45+ ! In de eerste jaren speelde hij zelf nog mee, maar nu is Jan Brink als Coordinator voor deze groep actief. De laatste jaren is Jan Brink belangrijk als schrijver van diverse artikelen in de Presentatiegids. Ook heeft hij 8 jaren, de periode 2008 tot en met 2016, deel uitgemaakt van de Kascommissie (FCC), controleerde en was daarbij een kritisch volger van het financieel beleid van de club.
Sinds 2016 is Jan Brink voorzitter van de Raad van Advies van VV Zeewolde.

VV Zeewolde benoemt Jan Brink tot Lid van Verdienste.