Lid van Verdienste: Roel Dekker

Ook deze vrijwilliger verricht al veel jaren vele werkzaamheden voor onze vereniging.
En met vele jaren bedoelen wij in dit geval al ruim 12 jaar ! Deze man is vooral bekend van zijn werk achter de bar hier in de kantine, op zijn vaste avond, de maandagavond, maar ook op de wedstrijddagen, de zaterdag, is hij zeer regelmatig te vinden als barman of als kantine-coördinator. Hij is een stille kracht waar we al jarenlang op kunnen bouwen.

In 2013 is Roel onderscheiden met een lintje en alhoewel onze onderscheiding als Lid van Verdienste niet van Koninklijke aard is, is deze niet minder gemeend!

Als dank voor al zijn werkzaamheden als vrijwilliger voor de VV Zeewolde willen wij Roel Dekker benoemen tot Lid van Verdienste.