Nieuw vanaf 1 juli: Protocol kantine, velden, kleedkamers

Vanaf 1 juli mogen de sportkantines weer open. Daar komen vele aspecten bij kijken. Richtlijnen van het Protocol Heropening Horeca zijn leidend voor het openen van de sportkantine, naast de geldende noodverordeningen.

Bijgaand ons kantineprotocol VV Zeewolde, een aantal spelregels en verdere informatie over het gebruik van onze kantine, velden en kleedkamers, in ieder geval de periode juli en augustus, tot 1 september 2020.

Basisregels kantine en terras

• Houd vanaf 18 jaar 1,5 meter afstand tot andere gasten en kantinemedewerkers
  • Schud geen handen
  • Handen wassen bij binnenkomst en na toiletbezoek
  • Zoek een zitplaats in de kantine of op het terras
  • Contactloos betalen
  • Geen toegang bij verkoudheidsklachten of griepverschijnselen

De komende weken vinden er verschillende activiteiten plaats op het sportcomplex. Ook de recreanten (senioren, dames en Walking Football) gaan weer voetballen.

Voetbalactiviteiten
Houd ook tijdens en rond de voetbalactiviteiten, vanaf 18 jaar, 1,5 meter afstand. Uitzondering tijdens het sporten zelf, de wedstrijd of training op het veld.

Houd voor en na het sporten en tijdens rustmomenten 1,5 meter afstand.
Vermijd bij het sporten fysiek contact dat niet noodzakelijk is, zoals het vieren van een overwinningsmoment of bij een wissel
Ook ouders, toeschouwers langs de lijn houden je 1,5 meter afstand.

Kleedkamers
In de kleedkamers maar ook onder de douche dient 1,5 meter afstand te worden gehouden. Maximaal hebben om deze reden slechts maximaal 8 spelers toegang tot 1 kleedkamer.
Voor teams die een wedstrijd spelen zullen 2 kleedkamers per team beschikbaar worden gesteld zodat er maximaal 8 spelers op hetzelfde moment in een kleedkamer aanwezig zullen zijn.

Voor de senioren (woensdagavond), recreanten (vrijdagavond) wordt geadviseerd om geen gebruik te maken van de kleedkamers en douches. Het is toegestaan om een kleedkamer te gebruiken, maximum 8 personen, en op 1,5 meter afstand van elkaar.

Bidons
VV Zeewolde zal geen (door de vereniging verstrekte) bidons meer gebruiken. Neem dus je eigen bidon mee om uit te drinken.

Hesjes
Per team zijn hesjes uitgereikt. Deze blijven bij het team (in een draagzak of tas) en worden ook door het team zelf gewassen.

Activiteiten op het sportcomplex van VV Zeewolde, zowel op het veld als op de velden, kunnen alleen plaatsvinden in overleg met, en na toestemming van het bestuur.

Juli 2020, Bestuur VV Zeewolde