NIEUWS | Van het bestuur

2021 VVZ OrganigramWe kijken allemaal uit naar het moment waarop we weer echt kunnen gaan voetballen. We wachten met spanning op de berichten uit politiek Den Haag.

In de voorbereiding op het nieuwe seizoen heeft het bestuur gezocht naar mogelijkheden om de bezetting weer compleet te maken.

Aan de komende ALV wordt voorgesteld om Johan Henkes en Raoul Boonstra te benoemen tot bestuursleden. Raoul heeft tot aan einde van het seizoen de portefeuille technische zaken. Bij akkoord van de ALV op de benoeming zal Johan Henkes die rol overnemen. Raoul Boonstra heeft aangegeven door te willen als bestuurslid. Hij gaat de rol van secretaris invullen. Jan van Middelaar is Penningmeester, Nico Hoogkamer bestuurslid Facilitaire Zaken en Ger Blom voorzitter.

Klik hier voor de organisatie structuur van VVZ:

Nieuwe tijden vragen nieuwe keuzes. Dat geldt ook voor de verdeling van de portefeuilles in het bestuur. In de bijlage is de nieuwe verdeling te vinden die formeel in gaat na de ALV en in de voorbereiding naar het volgend seizoen al praktisch zal worden toegepast. De Algemene Leden Vergadering is gepland op maandag 28 juni 2021.

VV Zeewolde 40 Jaar