Oproep tot inleveren lotenboekjes grote club actie

Door de hele vereniging heen wordt meegedaan aan de Clubactie. Het wordt spannend of we het aantal verkochte loten van vorig seizoen (2250) gaan evenaren!

Wij willen iedereen vragen om de lotenboekjes, als je klaar bent met de actie, in te leveren. Er staat hiervoor een doos ("schatkist") in het wedstrijdsecretariaat.

Na 28 oktober worden de verkochte loten niet meer meegenomen in het bepalen van de prijswinnaars. De prijsuitreiking vindt plaats op zaterdag 2 november rond 17.00 uur in de kantine van de vereniging, aansluitend op de wedstrijd van het eerste elftal tegen Hoevelaken 1. Alle jeugdspelers die een of meer loten hebben verkocht kunnen na de prijsuitreiking op 2 november twee waardebonnen ophalen voor een versnapering naar keuze te besteden tot en met 14 december 2019 in de kantine. Alle spelers die 20 loten of meer hebben verkocht kunnen daarnaast een voucher ophalen voor onder meer 2e kaartje gratis bij Bobbejaanland, Krazy Kangaroo, SnowWorld, OptiSport en 2e artikel  gratis van Masita. Zie voor deze en andere acties de website van de grote clubactie.