“Pinnen, ja graag”

Vanaf 1 februari 2018 kan je van maandag tot en met vrijdag alleen nog met een bankpas (“pinnen”, ook contactloos) betalen in de kantine van VV Zeewolde. Er is dus geen mogelijkheid meer om contant te betalen. Houd daar rekening mee ! Neem alleen plastic geld mee….

Wij zien (gelukkig) dat er steeds meer pintransacties worden uitgevoerd. Dat is gemakkelijk en veilig voor iedereen. Onze leden en supporters weten eigenlijk al niet meer beter…..

Voor VV Zeewolde, de kantinemedewerkers, komt daarbij dat de kassa-lades door de week niet meer hoeven te worden gebruikt. Een van de verdere maatregelen om het risico van kastekorten te minimaliseren.

Alleen op wedstrijddagen, dat is dus de zaterdag (maar kan ook een keer door de week zijn of bij speciale gelegenheden), worden de kassalades nog gebruikt, met name ook voor onze gasten.