Presentatiegids VV Zeewolde 2017/2018

Vanavond ligt bij iedere inwoner van Zeewolde een exemplaar van onze Presentatiegids op de deurmat. "Beter laat dan nooit".  Onze prachtige presentatiegids seizoen 2017/2018 VV Zeewolde met mooie achtergrondverhalen, foto's en bijzondere aandacht voor (oud-)spelers, trainers en vrijwilligers van VV Zeewolde.

Ook dit jaar weer uitgebracht door onze "Twaalfde Man" en gemaakt door vele vrijwilligers.
Grote dank aan Karin Ekker, Karla Reinhart, Jan Brink, Mannes Schoppink, Eddie Terweij, Michel Zrour (foto's) en Jan Otten. Zij hebben deze gids ook dit jaar weer voorzien van mooie verhalen, foto’s en informatie.

Ook dank aan onze sponsoren en adverteerders. Zonder hun financiële bijdrage was het niet mogelijk om deze gids, gratis en huis aan huis, te verspreiden. In een oplage van maar liefst 9.000 stuks !.

Wij wensen alle Zeewoldenaren veel leesplezier toe.

Fijne feestdagen.