Ronald Hoek kiest voor vv Zeewolde

Als bestuur zijn we heel blij met de komst van Ronald Hoek naar vv Zeewolde. Mooi dat iemand met zoveel talent en ervaring, die al enkele jaren in ons dorp woont, het ziet zitten om de vereniging te komen helpen bij het realiseren van onze ambitie.
We zijn ervan overtuigd dat Ronald een positieve bijdrage gaat leveren aan de ontwikkeling van ons 1e elftal.

Ronald Hoek zelf hierover:
Sinds 4,5 jaar ben ik woonachtig in Zeewolde en volg ik de club. Destijds nog promoverend naar de 2e klasse en aankomend seizoen helaas uitkomend in de 4e klasse. Ondanks dat dit voor veel mensen 'Zeewolde-onwaardig' is, heb ik uit diverse gesprekken met bestuur en toekomstig trainer, genoeg gehoord om bij te willen dragen aan de ambitie die zo'n grote verenging mag hebben. Na mijn jeugd doorgebracht te hebben bij VV Hulshorst en VV Nunspeet (debuut als 15-jarige in het 1e), ben ik via de jeugdopleiding van FC Groningen en PEC Zwolle (nog een jaar 1e elftal), weer teruggekomen bij VV Nunspeet, destijds hoofdklasse.

Na 3 jaar had ik behoefte aan een nieuwe uitdaging en ben ik bij DVS'33 terecht gekomen. Daar heb ik de opbouw van de club meegemaakt. Van promotie naar de hoofdklasse, het kampioenschap in de hoofdklasse, tot een mooie 9e plek in de Topklasse waarbij we promotie naar de 2e divisie net misliepen. In mijn laatste jaar ben ik twee keer geopereerd aan mijn knie, waardoor verder voetballen op dat niveau niet meer haalbaar was. Hierdoor de keuze gemaakt om terug te keren naar VV Nunspeet. Afgelopen twee seizoen heb ik hier gespeeld.

O.a. door werk en gezin (heb een zoon van bijna 2), de behoefte om op lager niveau te gaan spelen. Echter nog altijd de drive om maximaal te presenteren en bij te dragen aan de gezamenlijke ambitie van VV Zeewolde. Ik kijk erg uit naar een frisse start bij een vereniging die enorm leeft in het dorp, waarbij de jeugd de kans krijgt en er met lokale en regionale ondernemers een gezond, sportief en competitief klimaat neergezet kan worden.