VV Zeewolde

“Samen sterk voor onze buurt”

VV Zeewolde doet de komende weken mee aan de lokale sponsoractie van DekaMarkt, filiaal Zeewolde, ”samen sterk voor onze buurt” waarbij op basis van het aantal toegekende stemmen van de klanten van de DekaMarkt wij kans maken op een percentage van het totale sponsorbedrag van € 5.000 !

Wij zijn geselecteerd op basis van ons initiatief voor een gezonder en veiliger sportomgeving op ons Sportpark de Horst.

Aandacht voor Respect (voor je teamgenoten, staf en tegenstanders) maar ook voor een rookvrij De Horst, gezonde(re) voeding in de kantine VV Zeewolde, nog meer gebruik van plastic, maar het dan ook apart verzamelen van plastic (en afvoeren naar onze sponsor) en tenslotte “meer bewegen”. Wij stimuleren dat spelers, ouders, supporters op de fiets naar Sportcomplex De Horst komen. En dat je op leeftijden bij VV Zeewolde kan voetballen. Van 5 tot 80 jaar, voor meisjes en jongens, dames en heren !

Van zondag 14 oktober t/m zaterdag 24 november 2018 ontvangt de klant van Dekamarkt filiaal Zeewolde, bij de besteding van elke € 10 aan boodschappen één sponsorvoucher.
Met elke sponsorvoucher kun je één stem uitbrengen op het initiatief (natuurlijk die van VV Zeewolde), via een actiezuil in de winkel (scannen en keuze op het scherm)

Doe mee, haal je boodschappen bij DekaMarkt filiaal Zeewolde en steun de initiatieven van VV Zeewolde !

Hoofdsponsor VV Zeewolde

Logo sportiquee

Aanmelden Nieuwsbrief

Onze sponsoren