Sportpark De Horst ook voor recreatieve sport gesloten

Eerder al berichtten wij dat op last van de regering alle collectieve trainingen en wedstrijden tot nader orde zijn opgeschort bij VV Zeewolde.

De afgelopen dagen is gebleken dat vanwege de aanvullende maatregelen vanuit de overheid ook recreatief voetballen op de voetbalvelden, wat mede door het mooie weer in groten getale werd gedaan, tot in ieder geval 6 april a.s. niet is toegestaan. Hierop wordt gehandhaafd.

Wij vragen een ieder hiermee rekening te houden en niet naar het sportpark te komen, maar om bijvoorbeeld mee te doen met de op 18 maart vanuit de vereniging te lanceren actie ‘Het VVZ’tje in de goede richting’. Bij deze actie worden al onze leden gestimuleerd om thuis aan de slag te gaan met hun technische vaardigheden. Elke dag zal één van onze eerste elftalspelers in een video, via de bekende sociale mediakanalen, een nieuwe challenge introduceren!