Startweek seizoen 2020-2021

In plaats van de startdag, trappen we het seizoen af met een heuse startweek.

Op de aankondiging zie je wanneer jij als trainer, leider, ouder of speler wordt verwacht. Zet de datum in je agenda. Het zou jammer zijn als je de avond mist.

In deze startweek verdeeld over vier avonden geven we alle informatie over wat jij als lid van onze vereniging zou moeten weten en beantwoorden we zoveel mogelijk van jou vragen. Nieuw bij de vereniging ? Dan zijn deze avonden DE gelegenheid om kennis te maken. Behalve over trainen en wedstrijdenspelen geven wij je kijkje achter de schermen bij de verschillende commissies die wel zeven dagen in de week bezig zijn om jou of je kind(eren) elke week een paar keer lekker een balletje te kunnen laten trappen.

Je krijgt nog een uitnodiging op het bij ons bekende e-mail adres. We verwachten dat je erbij bent, Tot Dan!