Team van de maand

“Walking Football”, maar ook MO17-1, JO19-4, JO13-5, JO11-9, en ook Senioren 5 kunnen het zomaar worden.

De titel “TEAM van de MAAND” van VV Zeewolde!

Laat zien dat je je als team actief inzet voor de club, dat het team zich op positieve wijze presenteert, sportief is, respect naar elkaar en naar de tegenstander toont, een actieve bijdrage levert aan de vereniging en alles schoon, netjes en veilig houdt. Daar hoort het opruimen van materialen (ballen, doeltjes, hesjes) dus ook bij!
“Alles” telt mee. Soms kan een klein of uniek gebaar, of inbreng en activiteit al doorslaggevend zijn.

VV Zeewolde wil graag dat alle spelers met plezier kunnen voetballen. VV Zeewolde is een club van ons allemaal. Een club om trots op te zijn en een club om trots op te blijven. Als wij trots willen blijven, dan is het ook logisch dat je afspraken met elkaar maakt. We hebben huisregels, gedragsregels en als team maak je ook afspraken met elkaar.
En wij proberen jullie positieve bijdrage aan de club te meten en te waarderen. Als “TEAM van de MAAND”

Het bestuur zal maandelijks op basis van input en informatie van verschillende mensen, zoals leiders, trainers, Andries, Nico, de Kantinecommissie, het wedstrijdsecretariaat, de Technische Commissie een keuze maken voor TEAM van de MAAND. Wij willen het TEAM voor positiviteit en inzet voor de vereniging belonen.

Wat krijg je als team hiervoor terug ?
• Een oorkonde
• Een vermelding op website, sociale media van VV Zeewolde met je TEAM-foto
• Een waardebon van € 50 ter besteding in de kantine van VV Zeewolde !
• Een bezoek van een bestuur- of commissielid met overhandiging van de oorkonde en de waardebon.

We gaan in december 2019 proefdraaien en vanaf januari 2020 zal er tot en met MEI 2020 iedere maand een TEAM van de MAAND worden gekozen.

Succes ! Laat zien dat je trots op VV Zeewolde bent !