Team van de maand februari 2020

Vorige week was de O13-4 nog team van de maand, nu is het de eer aan de O12-2.
De JO12-2 is een team bestaande uit 10 jongens en 1 meisje. Wij trainen iedere maandag en woensdag. Met elkaar hebben wij veel plezier in het spelletje voetbal. Door het plezier dat wij met elkaar hebben, ontwikkelen de spelers zich dit seizoen uitstekend. Positiespel, omschakeling, balaanname zijn de laatste periode duidelijk verbeterd dan bij de start van dit seizoen.

Daarnaast wonnen wij de laatste 2 weken onze wedstrijden. Eerst wonnen wij met 1-5 bij VVOP, een sterke tegenstander. Maar doordat wij echt als team hebben gespeeld (goed samenspel en elkaar helpen) hebben wij een uitstekende prestatie geleverd. Een knappe overwinning op de JO12-1 van onze eigen vereniging met 6-2 was een bijzondere prestatie. Niet alleen de prestatie, het vertoonde spel en het spelplezier zag er uitstekend uit.

Waarom verdient de JO12-2 nog meer om team van de maand te zijn?
• Veel waardering en respect voor de tegenstander, leiders en scheidsrechter.
• Hoge mate van sportiviteit
• Het ondersteunen van de O12-1 door spelers uit te lenen
• Ondersteuning geven aan de voorlichting RINUS app. De J012-2 was het enige team vanuit de vereniging die hieraan wilde deelnemen
• Zeer hoge enthousiaste trainingsopkomst

Kortom, Krijn, Robin, Jason, Minh, Fleur, Levi, Boaz, Beer, Ryan, Tieme, Jesse, trainer, leider en niet te vergeten de fanatieke aanhang de ouders geniet van deze welverdiende bon.