Teruggave vrijwilligersbijdrage 2019/2020

Alhoewel nog een aantal zaken voor het voetbalseizoen 2019/2020 moeten worden afgerond, bijvoorbeeld de kledinginname, is het nieuwe voetbalseizoen per 1 juni al van start gegaan.

Waar wij andere jaren nog de vrijwilligersbarbecue hadden om met elkaar terug te kunnen kijken op alle gebeurtenissen van weer een mooi voetbalseizoen en afscheid te kunnen nemen van vrijwilligers die hun werkzaamheden voor de vereniging (al dan niet tijdelijk) neerleggen, zorgen de corona maatregelen ook hier voor een aanpassing. Op 9, 10 en 11 juni (zie voor dag/tijd van jouw groep van vrijwilligers de uitnodiging elders op de website) zijn de vrijwilligers in groepen van max 30 tegelijk uitgenodigd voor een drankje op het terras en ontvangen zij een presentje.

Ook kunnen de vrijwilligers de betaalde vrijwilligersbijdrage over het afgelopen seizoen terugvragen, wanneer:

• Je als vrijwilliger bij de vereniging staat ingeschreven;
  • Je het afgelopen seizoen contributie hebt betaald vermeerderd met de € 5,- vrijwilligersbijdrage per maand;
  • Je hiervoor het teruggaaf formulier gebruikt

Bij een eventuele betalingsachterstand voor de contributie zal de betaalde vrijwilligersbijdrage ad € 60,- in mindering op de betalingsachterstand worden gebracht.

Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om de € 60,- vrijwilligersbijdrage door de vereniging te laten overmaken naar de Vrienden van vv Zeewolde (ook wel bekend als de “Club van 100”), waarbij je voor één jaar lid wordt van de Vrienden van vv Zeewolde. Je ondersteunt daarmee de vereniging door het (financieel) mogelijk maken van voorzieningen voor het algemeen nut. En wordt een blauw bordje met jouw naam in de kantine (boven terrasdeuren) toegevoegd.

Tenslotte is er de mogelijkheid de vrijwilligersbijdrage ten goede laten komen aan VV Zeewolde. Je kunt dit op het formulier aangeven of het formulier niet invullen.

Het formulier "Teruggave vrijwilligersbijdrage 2019/2020” kun je op tijdens de vrijwilligersavonden op 9, 10 of 11 juni ook bij een van de aanwezige bestuursleden inleveren.