Update: Contactgegevens bij bezoek aan VV Zeewolde

In verband met Corona en het GGD-onderzoek naar besmettingen, zijn een aantal (aangescherpte) maatregelen vanaf 10 augustus van kracht in kantine, op het terras en langs het veld van VV Zeewolde.

Bij een bezoek aan VV Zeewolde, zijn wij verplicht om bij:

• aankomst op het terras of de kantine *) OF
  • een wedstrijd met meer dan 250 toeschouwers **)

te vragen je contactgegevens te registreren en een gezondheidscheck uit te voeren!

Hoe kun je je contactgegevens registreren en een gezondheidscheck uitvoeren? Er zijn 3 mogelijkheden:

1. Vul thuis het formulier “Aanmelding bezoek VV Zeewolde – Gezondheidscheck” in en neem een formulier iedere keer mee als je een wedstrijd van VV Zeewolde 1 bezoekt of plaats neemt op het terras of in de kantine
  2. Scan de QR-code (QR code is zichtbaar op het terras, op reclamehouders) met je mobiele telefoon, beantwoord de vragen en vul je contactgegevens verder in op je mobiele telefoon
  3. Vul je contactgegevens in, op A4-lijsten, in een blauwe map kantine

LET OP: bij ieder nieuw bezoek bij VV Zeewolde graag je contactgegevens registeren!

Bedankt voor jullie medewerking. Wij zullen vertrouwelijk met je gegevens omgaan. De gegevens worden maximaal 2-4 weken bewaard.

*) neem een zitplaats!
**) wij gaan er nu van uit dat alleen bij de wedstrijd van het 1e elftal, op zaterdagmiddag 26 september, 10 en 24 oktober, 7 en 28 november 2020 dit van toepassing is.