Vacatures VV Zeewolde

SCHEIDSRECHTERS

De club heeft dringend behoefte aan scheidsrechters. We zoeken een heel elftal, liever nog ééntje meer. Als we een nieuw 12 tal aan scheidsrechters kunnen vinden, zorgt de KNVB voor de basisopleiding op  ons eigen sportcomplex in Zeewolde. Lijkt je het wel wat om scheidsrechter te zijn. Vind je het leuk om op regelmatige basis te fluiten, meld je dan aan bij Wouter de Jong of via mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

STAGE COORDINATOR

We zijn op zoek naar iemand die de vrijwilligersfunctie 'stage coördinator' wil bekleden.

Gedurende het voetbaljaar ben je aanspreekpunt voor de maatschappelijke stagiaires en heb je contact met de diverse commissies waar ze geplaatst worden. Teven zorg je voor de bemensing tijdens de stage markt die elk najaar in de Levant gehouden wordt.

KANTINE MEDEWERKERS

We zoeken tussen de 5 en 10 nieuwe kantinemedewerkers in de leeftijdscategorie (18+). Je bent als kantinemedewerker onderdeel van een vaste ploeg die de kantine één keer in een aantal weken op zaterdag een ochtend of middag bemenst. Elke groep heeft een coördinator die zelf ook tot de 18+ categorie behoort. Samen met de coördinator zorg je ervoor dat het achter de bar en in de keuken soepel verloopt en uiteraard steek je ook zelf de handen uit de mouwen.

WEDSTRIJDSECRETARIAAT

Op het wedstrijdsecretariaat is per direct plaats voor nieuwe vrijwilligers. Je bent in deze functie de gastheer of gastvrouw van de vereniging. Je ontvangt leiders, trainers, scheidsrechters en maakt ze wegwijs. Tevens beheer je de sleutels van de kleedkamers. Er wordt gewerkt met een zaterdag ochtend of middag dienst. Je bent 1 x per maand een halve dag aan de beurt.

COMMISSIE VRIJWILLIGERS

We zoeken mensen die het vrijwilligersbeleid nieuw leven in willen blazen. Het doel is: behoud en werven van vrijwilligers onder het motto: de juiste vrijwilliger op de juiste plaats. In een periode van 3 maanden moet het beleid geformuleerd worden op basis van interviews, bezoeken bij andere verenigingen (hoeft geen voetbal te zijn) etc. Verwachte inzet 13 avonden. Als we 3 vrijwilligers kunnen vinden, gaan we van start!

TEAM VAN DE MAAND

We zoeken vrijwilligers voor het opzetten van een systeem voor het team van de maand. Niet de sportieve prestatie maar het gedrag van het team is bepalend voor de score. Omgaan met materialen, kleedkamer, kleding, activiteiten voor de club.  Opkomst bij de training en/of informatieavond zouden zomaar mee kunnen tellen. Dat geldt ook voor de beoordeling van de scheidsrechter. Wat en hoe precies en welke beloning hierbij past willen we graag door een werkgroep laten uitvinden. Samen met de vrijwilligers van het wedstrijdsecretariaat. We kunnen ons voorstellen dat we een onderscheid aanbrengen tussen pupillen, junioren en senioren. Verwachte inzet, 2 avonden opzet maken, 2 avonden inrichten en een avond uitloop = totaal 5 avonden. We willen graag in september starten.

INTERESSE

Heb je interesse in één van deze vrijwilligers functies, neem voor meer informatie en/of aanmelden contact op met onze

Aanmelden Nieuwsbrief