Verzorger (2e elftal)

VV Zeewolde is de leukste voetbalvereniging uit de regio met enorm veel enthousiaste en getalenteerde leden. We streven er naar al onze leden te laten voetballen of zijn of haar niveau. Het plezier staat daarbij voorop, maar tegelijkertijd wordt erkend dat iedereen wil winnen en de sportieve ambitie waar wil maken. Een professioneel niveau van training, leiding/begeleiding en faciliteiten moeten dat mogelijk maken.

Om deze reden zoeken wij:

Een verzorger (2e elftal)

Wat ga je doen?
Voor ons tweede elftal zoeken we een verzorger. Als verzorger van het 2e elftal ben je verantwoordelijk voor de medische begeleiding van de spelers op trainings- en wedstrijddagen. Tot je taken behoren o.a.:
• Sportverzorging voorafgaand aan trainingen en wedstrijden (tapen, masseren, etc.);
• Aanwezigheid bij trainingen en wedstrijden;
• Eerste aanspreekpunt bij blessures;
• Adviseren van de (assistent)trainer over inzetbaarheid.

Wie ben jij?
Onze ideale kandidaat komt uit de omgeving van Zeewolde, heeft affiniteit met voetbal en heeft medische kennis/ervaring. Daarnaast weet je van aanpakken, heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en weet je onze spelers te motiveren.

Wat bieden wij
Aangezien VV Zeewolde de leukste voetbalvereniging uit de regio is bieden wij allereerst een leuke sfeer in een gezellige omgeving. Daarnaast beschikken we over een speciale medische ruimte met behandeltafels en alle benodigdheden die je nodig hebt voor het uitoefenen van deze functie. Dit alles doe je samen met de verzorger van ons 1e elftal.
Onze vereniging is afhankelijk van vrijwilligers en beschikt over een beperkt budget voor salaris en vergoedingen. In onderling overleg is een onkostenvergoeding bespreekbaar, afhankelijk van het aantal uren dat je beschikbaar bent. Daarnaast bieden wij je de kans je cv uit te breiden met vrijwilligerswerk en kun jij jezelf op persoonlijk vlak te ontwikkelen.
Ben je geïnteresseerd? Stuur een e-mail naar de Technische Commissie van VV Zeewolde op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wellicht zien we je snel!