Voetballen bij vv Zeewolde en het coronavirus

Nu het coronavirus ook in Nederland is geconstateerd, krijgt de KNVB veelvuldig de vraag of dit gevolgen heeft voor de wedstrijden in het betaald- en amateurvoetbal.
De KNVB staat in nauw contact met het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) en de GGD (Gemeentelijke Gezondheidsdienst) en de ministeries die met deze problematiek bezig zijn. We houden alle berichten nauwlettend in de gaten. Mochten er vanuit de overheid maatregelen worden opgelegd die mogelijk ook het voetbal raken, dan laten wij dat zo spoedig mogelijk weten. Zie voor actuele informatie over het coronavirus de website van het RIVM.

Als bestuur van vv Zeewolde volgen we voorlopig één op één de lijn van de KNVB. Er zijn nog geen beperkingen zowel voor uit- als thuiswedstrijden en ook niet voor trainingen. Mocht dit veranderen dan zullen we dit zo spoedig mogelijk melden via de website en via de relevante app groepen per leeftijdscategorie.