Voetbalvrienden bedankt!!

Stukje uit het In Memoriam van Amr:

Al snel was ook duidelijk dat jij een voetballertje zou worden. Direct na het behalen van jouw zwemdiploma’s meldde wij jou aan bij VVZ. Daar liggen zoveel mooie herinneringen. Onder andere een kampioenschap onder mijn gedeelde leiderschap. Jij had voetbaltalent, maar kritiek maakte jou onzeker. Jij had niet het fanatisme om een plek in de selectie na te streven. Jouw talent bracht jou daar wel op meerdere momenten, maar de druk om te presteren ontnam jou het plezier in het spelletje, waardoor jij graag weer naar een lager team afzakte. Als jij zaterdag geen wedstrijd had met jouw eigen team zocht jij een ander team om mee te kunnen spelen. Het afgelopen seizoen was jij zelfs actief bij 2 teams, JO19-4 als aanvoerder en trainer/aanjager om vooral te komen trainen en het 7de, waar Kerym ook in speelt.

Langs deze weg willen wij de club en alle leden die betrokken waren bij het organiseren van de Condoleance en de uitvaart van Amr hartelijk bedanken. Het verdriet is enorm, maar met name dankzij de voetbalvrienden was het onvergetelijk. Het helpt in de verwerking om te kunnen terugkijken op zo’n waardig, onvergetelijk afscheid. Daarnaast hebben wij ons ook gesteund gevoeld door alle kaartjes, bloemen en bezoekjes van voetbalvrienden. Afgelopen woensdag hebben wij het boek met de berichten van de Condoleance voor Amr mogen ontvangen. Veel lieve en mooie woorden. Bedankt!

Roshdy, Marja en Kerym Abdelnaby