Vrijwilliger Henk Meijer benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau

Onze vrijwilliger Henk Meijer, assistent-scheidsrechter bij het 1e elftal en jarenlang al actief als scheidsrechter op onze velden voor VV Zeewolde, is vandaag benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Henk, agrariër van beroep, ontving vandaag deze onderscheiding van onze burgemeester Gerrit Jan Gorter in Zeewolde.

Henk heeft zich ingezet (en doet dat nog steeds!) voor verschillende vrijwilligersorganisaties. Henk was lid van het kringbestuur LTO Flevoland (2000-2008), voorzitter van de Stichting Proefboerderijen Flevoland (2005-2013), penningmeester van de Aardappel Teler Commissie (ATC), Aviko Potato (2010-heden), kosten van de Protestantse Gemeente Zeewolde (1985-heden), penningmeester van de ouderraad van basisschool De Regenboog (1998-2007) en penningmeester diaconale werkvakantie jongeren naar Roemenië (sinds 2009).

Namens alle leden en supporters van VV Zeewolde willen wij Henk, zijn vrouw en zijn kinderen van harte feliciteren met deze prachtige en welverdiende onderscheiding !

Het bestuur VV Zeewolde