VV Zeewolde

Vrijwilligers VV Zeewolde

Een dezer dagen, voor of na de Kerstdagen, komen Nico, Ger, Laine, Suzanna, Jan, Karla en Andries persoonlijk langs bij (vrijwel alle) vrijwilligers van VV Zeewolde. Wij willen onze vrijwilligers bedanken voor de vrijwillige inzet voor de voetbalvereniging in het afgelopen jaar. Namens alle leden, supporters, sponsors, Businessclub en Vrienden van VV Zeewolde: Dank jullie wel voor jullie inspanningen, inzet en enthousiasme!

Twee kleine presentjes, een klein gebaar. Een ijskrabber en tas, met VV Zeewolde-logo. Zo ben je altijd herkenbaar als vrijwilliger van de club.

Geschenk VVZDe verdeling van ons vrijwilligerscadeautje 2019 is gebaseerd op een actuele lijst met namen van vrijwilligers in december 2019, bijna 270. Er zijn vrijwilligers gestopt in de zomer, na het seizoen 2018/2019. En soms wel of niet afgemeld. Er hebben zich weer nieuwe vrijwilligers gemeld. En al dan niet geregistreerd in onze ledenadministratie. Verhuizingen, nieuwe adressen. Het is niet eenvoudig om de juiste gegevens bij te houden. Maar wij doen ons best. Geef wijzigingen z.s.m. door aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij wensen alle leden, supporters, vrijwilligers fijne feestdagen en een gezond en mooi 2020 met veel voetbalplezier!

Het bestuur van VV Zeewolde

 

Actief als vrijwilliger, zorg dat je ook geregistreerd staat.
Aanmelden als vrijwilliger

Meld je aan als nieuw lid van VV Zeewolde
Aanmelden als Lid VVZ

Meld je aan als Vriend van VV Zeewolde
Aanmelden Vrienden van VVZ

Meld je aan als supporters van VV Zeewolde (TIFO VVZ)
Aaanmelden TiFo VV Zeewolde

Onze sponsoren