Vrijwilligersvergoeding 2020/2021 VV Zeewolde

Een vereniging kan niet zonder vrijwilligers. Ook VV Zeewolde heeft vele vrijwilligers die wekelijks in touw zijn voor de club. Dank jullie wel!

Sinds enkele jaren betaalt ieder (spelend) lid van VV Zeewolde een contributiebijdrage + vrijwilligersbijdrage, gemaximeerd tot 1 bijdrage per gezin.

Iedere vrijwilliger van VV Zeewolde die in het inmiddels bijna afgelopen seizoen 2020 2021 een bijdrage heeft geleverd aan de activiteiten van VV Zeewolde, kan een verzoek indienen om deze betaalde vrijwilligersbijdrage terug te laten storten.

Onderstaand formulier dat hiervoor gebruikt kan worden.

Voorwaarden zijn:
- Er moet substantieel (zeg maar “wekelijks”) activiteiten voor VV Zeewolde zijn uitgevoerd (dus niet éénmalig)
- Beoordeling en ondertekening door de voorzitter van de commissie. Formulier moet worden ondertekend door voorzitter van de betreffende commissie ter goedkeuring
- Teruggave kan worden verkregen als de vrijwilligersbijdrage ook werkelijk is betaald (er moet dus minimaal 1 spelend lid in het gezin zijn)
- Kantinemedewerkers en andere vrijwilligers die al een vergoeding ontvangen zijn uitgesloten
- Formulier afgeven aan de Penningmeester (postbakje achter de bar) of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Graag voor 30 juni 2021 inleveren

Het is (helaas) geen gewoon seizoen 2020/2021 geworden. Veel activiteiten konden niet (meer) door gaan. Desalniettemin hebben nog vele vrijwilligers zich ingezet voor onze vereniging, ook in periode dat nog niet veel mocht. Nogmaals dank hiervoor.

Als er vragen of opmerkingen zijn, kun je contact opnemen met het bestuur van VV Zeewolde.

NB Het invullen van dit formulier “2021 Vrijwilligersvergoeding VV Zeewolde” is een RECHT, en geen PLICHT. Het niet laten uitbetalen van de vrijwilligersbijdrage komt ten goede aan onze vereniging.