Vrijwilligersvergoeding VV Zeewolde 2017/2018

Een vereniging kan niet zonder vrijwilligers. Ook VV Zeewolde heeft vele vrijwilligers die wekelijks in touw zijn voor de club. Dank jullie wel hiervoor !

In de afgelopen jaren werden onze actieve vrijwilligers vrijgesteld van de betaling van een vrijwilligersbijdrage van 5 euro per maand. In dit seizoen is de systematiek gewijzigd. Vanaf het seizoen 2017 /2018 betaalt ieder (spelend) lid van VV Zeewolde een contributiebijdrage + vrijwilligersbijdrage, gemaximeerd tot 1 bijdrage per gezin.

Iedere vrijwilliger van VV Zeewolde die in het inmiddels bijna afgelopen seizoen 2017 2018 een bijdrage heeft geleverd aan de activiteiten van VV Zeewolde, kan een verzoek indienen om deze betaalde vrijwilligersbijdrage terug te laten storten.

Download hier het bijbehorende formulier:

Voorwaarden zijn:

• Er moet substantieel (zeg maar “wekelijks”) activiteiten voor VV Zeewolde zijn uitgevoerd (dus niet eenmalig)
  • Beoordeling is aan de voorzitter van de commissie. Formulier moet worden ondertekend door voorzitter van de betreffende commissie
  • Teruggave kan worden verkregen als de vrijwilligersbijdrage ook werkelijk is betaald (er moet dus minimaal 1 spelend lid in het gezin zijn)
  • Kantinemedewerkers zijn uitgesloten
  • Formulier afgeven aan de Penningmeester (postbakje achter de bar) of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Graag voor 30 juni 2018 inleveren

Als er vragen of opmerkingen zijn, laat mij dit weten.

NB Het invullen van dit formulier “2018 Vrijwilligersvergoeding VV Zeewolde” is een RECHT, en geen PLICHT. Het niet laten uitbetalen van de vrijwilligersbijdrage komt ten goede aan de vereniging.