VV Zeewolde | Aanscherping corona-maatregelen en -regels

Het is bittere noodzaak dat onze leden en supporters zich aan de corona-regels houden. ”#WIJDOENWELMEE”. Niet alleen vanwege de gezondheid van ons allemaal. Wij kunnen flinke boetes krijgen en in het ergste geval gaat sportpark De Horst op slot. En dat willen we niet.

Daarom komen wij met een verdere aanscherping van de maatregelen en regels.

STATEMENT van VV Zeewolde is kort en krachtig:

**** “Hou je aan de 1,5 meter afstand” ****

In de kantine, op het terras, in de kleedkamer en langs de lijn”. En neem de regels in acht die wij als bestuur van deze vereniging hebben opgesteld.

• Zitplaats kantine en terras verplicht. Er zijn dus een beperkt aantal plaatsen
• Registratie van contactgegevens
• Geen toegang bij gezondheidsklachten

De weersvoorspelling van zaterdag(middag) geeft een grote kans op regen. Neem een paraplu mee en bekijk de wedstrijd, langs het veld, op 1,5 meter van elkaar. In de kantine en op het terras zijn slechts een beperkt aantal (droge) zitplaatsen beschikbaar. Houd daar rekening mee. Wij zullen zaterdag extra controleren / handhaven. Houd je alsjeblieft aan de afspraken. VOL=VOL

We zullen helaas sommige supporters moet teleurstellen. Geen drankje of hapje na afloop van de wedstrijd. Omdat er geen zitplaats is. Tijdens de wedstrijd zijn er mogelijkheden om consumpties te bestellen en buiten de kantine of terras te nuttigen. Alcohol alleen op afgebakend terras toegestaan!

Veel plezier. En laten we ons aan de afspraken houden!

Bestuur VV Zeewolde