VV Zeewolde gaat over op incassosysteem van Sportlink

Onze vereniging heeft het afgelopen jaar met succes de wedstrijdzaken ondergebracht in Sportlink. Zo komen onder meer de uitslagen van de competitiewedstrijden via de wedstrijdzakenapp snel en rechtstreeks bij de knvb terecht.

Het bestuur heeft besloten ook de ledenadministratie en de incasso van de contributies in Sportlink te gaan onderbrengen. Sportlink beschikt over het meest uitgebreide en door sportverenigingen meest gebruikte ledenadministratiepakket van Nederland. Door de samenwerking tussen Sportlink en de KNVB biedt het systeem specifieke mogelijkheden voor de voetbalvereniging. Daarnaast beoogt het bestuur door alle (leden)informatie overzichtelijk in één systeem onder te brengen de kans op onvolkomenheden in de ledenadministratie en de contributie inning te verkleinen en daarnaast de facturatie sneller en beter af te kunnen handelen.

Het (handmatig) overzetten van de ledeninformatie in het nieuwe systeem is een uitdagende en tijdrovende klus gebleken voor Corine de Jong, de ledenadministratie, en Ben Scharft, de webmaster. Op dit moment wordt er al enkele maanden proefgedraaid met de incasso van de contributie via Sportlink, zodat wij er alle vertrouwen in hebben dat de overgang soepel zal verlopen. Toch zal de eerste definitieve incasso van de contributie via alleen het nieuwe incassosysteem een spannend moment zijn en de ultieme test of alle ledeninformatie volledig en juist in Sportlink is opgeslagen.
Binnenkort informeren wij jullie over het moment waarop dit zal plaatsvinden.