VV Zeewolde

VV Zeewolde is op zoek naar een keeperstrainer/coördinator.

Ben jij een enthousiaste keeperstrainer? Dan is VV Zeewolde wellicht een mooie nieuwe stap in jouw trainerscarrière! Wij zoeken met ingang van seizoen 2021/2022 een

Keeperstrainer/coördinator

Wie zijn wij?

Wij zijn VV Zeewolde, een jonge en ambitieuze voetbalvereniging uit de leukste gemeente van Flevoland. Met ruim 1.000 leden, zeven voetbalvelden en ruim 200 vrijwilligers behoren we tot de grotere verengingen in Zeewolde. Op dit moment hebben we acht senioren elftallen, ruim 30 jeugdteams en vijf meisjes/dames teams. Daarnaast bieden we 35+, 45+ en walking football aan. Kortom, iedereen is welkom bij onze vereniging.
Alle jeugdelftallen van JO11 tot JO19 krijgen op dit moment de gelegenheid om keeperstraining te volgen. VV Zeewolde werkt samen met Goalkeeper Development Nederland (GDN), een organisatie gespecialiseerd in het opleiden van keepers. GDN biedt onder andere oefenstof en beoordelingen die ons ondersteunen bij het opleiden van keepers. Samen met GDN stroomlijnen wij het proces. Wij beschikken over een enthousiaste groep keeperstrainers en zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen om het niveau van onze keepersopleiding te verhogen.

Wat ga je doen?

Vanaf seizoen 2021/2022 willen wij graag onze trainersstaf versterken met een keeperscoördinator. Als coördinator ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van onze keepers en keeperstrainers, help je de trainers bij het maken en uitvoeren van een jaarplan en het opstellen van beoordelingen. Tot je taken behoort:
• Begeleiden en ondersteunen van keeperstrainers;
• Het opstellen van de jaarplanning met behulp van de GDN portaal (in samenwerking met de Hoofd Trainerscoördinator en de keeperstrainers);
• Het verzorgen van integratietrainingen om de samenwerking tussen keeperstrainers en hoofdtrainers te verbeteren;
• Het analyseren en beoordelen (m.b.v. GDN) van keepers bij trainingen en wedstrijden;
• Het ondersteunen van keeperstrainers bij trainingen;
• Het coachen en aansturen van de overige stafleden.

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste trainer/coördinator die enkele jaren ervaring heeft als keeper. Je neemt initiatief en pakt de handschoen op in de aansturing van keeperstrainers. Je hebt ervaring in het verenigingswezen of je bent vastberaden deze ervaring op te doen.
Onze ideale kandidaat:
• Heeft ervaring als keeper(strainer);
• Is in staat om voetbaltechnische kennis over te brengen op de keepers en trainers en kan uitleggen waarom en hoe verbeterd moet worden, op korte en lange termijn;
• Staat open voor kritiek en zet dit om tot positieve actie indien nodig;
• Vertoont positief voorbeeldgedrag in communicatie en handelen zowel op als naast het veld.

Ben je enthousiast naar aanleiding van deze vacature en herken jij je in onze profielschets?

Solliciteer dan direct middels een motivatiebrief en (voetbal) cv te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem contact op met Martijn Wortman (Technische Commissie Keepers) op 06-23868085.

Onze sponsoren