VV Zeewolde

vv ZEEWOLDE | Wat is voetbal zonder kantine

Het competitie seizoen 2018-2019 is afgelopen. De toernooien zitten er bijna op. Nog één toernooi voor Bedrijven op vrijdag 21 juni. Voetbal is een 12 maanden in het jaar sport geworden en dat vraagt heel veel van alle vrijwilligers in het bijzonder in de kantine. Zonder kantinebezetting is een voetbalmorgen, middag of avond niet compleet. Hiervoor doet Eddie Terweij bijgestaan door Marcel Smid en Mercedes Lankreijer er ontzettend veel aan om telkens weer mensen te vinden die de kantine willen bemensen. 

Dat is een bijzonder moeizame klus, die bewonderenswaardig, toch heel vaak lukt. We zijn niet de enige (voetbal) vereniging met dit probleem. Als bestuur en kantinecommissie zoeken we naar mogelijkheden om het allemaal soepeler te laten verlopen en dat meer leden een paar uur per jaar, mag natuurlijk wat meer, een kantine-dienst willen draaien.

Een open kantine is reclame voor de vereniging, het geeft binding en straalt gastvrijheid uit. Dat willen we allemaal als we ergens anders komen. Als we het ergens anders verwachten waarom kost het dan zoveel moeite om het voor elkaar te regelen bij onze eigen club.

Hoe gaan we dat volgend seizoen bij vv Zeewolde regelen ? 

Met dank aan al die vrijwilligers die het bijna afgelopen seizoen hun vrijwilligerswerk in de kantine hebben gedaan en daarmee een meer dan waardevolle bijdrage hebben geleverd aan de binding binnen de club. 

Het Bestuur

 

 

 

Hoofdsponsor VV Zeewolde

Logo sportiquee

Onze sponsoren