We mogen weer

Eindelijk mogen we weer allemaal wedstrijden voetballen tegen teams van andere verenigingen. Het was best moeilijk om te accepteren dat de regio cup wel van start kon gaan maar zonder onze jeugd onder 19 en zonder onze senioren.
Nu op de laatste voetbaldag van het seizoen 2020-2021 mogen we allemaal weer. Zaterdag 26 juni 2021 gaat de geschiedenis is als de dag waarop heel veel weer kon en mocht.

Daarom geven we alle teams en elftallen, met de nadruk op alle, de mogelijkheid om gedurende de hele zomer te voetballen op ons mooie sportpark.
Wensen voor een oefenwedstrijd op zaterdag kunnen worden ingediend bij het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Elders voetballen mag natuurlijk ook weer. Als je een oefenwedstrijd wilt spelen en je hebt zelf geen tegenstander, vraag het wedstrijdsecretariaat of zij iets voor je kunnen regelen.
Zorg er wel voor dat je dan ook echt komt voetballen.

De capaciteit is beperkt tot de kunstgrasvelden en een team of elftal dat een oefenwedstrijd thuis wil spelen moet zelf voor een scheidsrechter zorgen.
Publiek is welkom, wel afstand houden en de kantine is op zaterdag open voor een drankje en een bescheiden hapje. De keuken blijft voorlopig nog dicht.

En dan zijn er natuurlijk onze interne toernooien. Net als vorig jaar hebben we drie toernooidagen: 3, 10 en 17 juli. Voor nadere informatie let op de teamapps, de website en social media.

Vanaf 18 juli blijven onze velden en de kantine open en gaat de voorbereiding op het seizoen 2021-2022 geruisloos verder.

We wensen iedereen veel voetbalplezier in de komende weken.