1. Algemeen

De ledenadministratie is het kloppende hart van een vereniging.
In de ledenadministratie (bijgehouden in een web-based-database) worden alle leden geregistreerd met naam, adres, woonplaats, geboortedatum, maar ook aanvullende gegevens zoals gezinsleden, teamindeling, (verschillende) functies en dergelijke. Ieder lid krijgt ook een KNVB-lidnummer en wordt aangemeld bij de KNVB. Ook worden de historische gegevens met vervulde functies alsmede de mutaties nog bewaard.

Voor het aanmelden en inschrijven als lid bij de VV Zeewolde hebben wij een online inschrijfformulier.

Klik op onderstaande button om je online aan te melden bij VV Zeewolde.

Aanmelden VVZ

De maandelijks verschuldigde contributie bestaat uit 3 delen en wordt 12 x per jaar geïncasseerd. Het totale maandelijks te betalen bedrag bestaat uit:

- een contributiebijdrage,
- een kledingbijdrage en
- een vrijwilligersvergoeding

Toelichting contributie

- een contributiebijdrage,
- een kledingbijdrage en
- een vrijwilligersvergoeding

De contributiebijdrage is ter dekking van de algemene kosten van de vereniging, zoals personele, kantoor-, accommodatie- en wedstrijdkosten. Deze bijdrage is afhankelijk van de leeftijd c.q. leeftijdscategorie van het lid.

De kledingbijdrage is ter dekking van het de kosten van het jaarlijkse gebruik van wedstrijdkleding. De vereniging schaft de kleding aan en stelt deze ter beschikking aan alle leden en alle teams. Na ca 3 tot 4 jaar wordt de kleding van een team volledig vervangen.

De vrijwilligersbijdrage is verschuldigd per woonadres, waar ten minste 1 spelend lid woonachtig is. Deze bijdrage vervalt als een lid als vrijwilliger werkzaamheden voor de vereniging verricht.

Als je als vrijwilliger werkzaamheden voor de vereniging verricht kun je een inschrijfformulier vrijwilliger aanvragen, invullen en vervolgens afgeven aan de vrijwilligerscoordinator en ledenadministratie.

De contributiebedragen voor het seizoen 2017-2018 zijn als volgt (per persoon, per maand):

Contributie Totaal *5)

Pupillen F – O7 € 17,25 € 17,25 Inclusief € 5,00
Pupillen F – O8 € 23,00 € 23,00 Inclusief € 5,00
Pupillen F – O9 € 23,00 € 23,00 Inclusief € 5,00
Pupillen E – O11 € 23,00 € 23,00 Inclusief € 5,00
Pupillen D – O13 € 23,75 € 23,75 Inclusief € 5,00

Junioren C – O15 € 24,50 € 24,50 Inclusief € 5,00
Junioren B – O17 € 24,50 € 24,50 Inclusief € 5,00
Junioren A – O19 € 24,50 € 24,50 Inclusief € 5,00

G- voetbal € 12,25 € 12,25

Dames zaal € 19,50 € 19,50

Senioren (m/v) € 28,00 € 28,00 Inclusief € 5,00
35 plus (competitie) € 17,50 € 17,50 Inclusief € 5,00
45 plus (recreatief) € 7,50 € 7,50 Inclusief € 5,00

Senioren 1e en 2e elftal *1) € 23,00 € 23,00

Aspirant jeugd *2) € 5,00 € 5,00
Reserve jeugd *3) € 9,00 € 9,00
Reserve senior *4) € 12,25 € 12,25

Het maandelijks door de leden van de VV Zeewolde te betalen contributiebedrag betreft dus:
• Een bijdrage per lid, afhankelijk van de leeftijd of categorie
• Een kledingbijdrage van € 2,00 per maand
• Vrijwilligersbijdrage van € 5,00 per maand *5
Eenmalig kosten:
• Kosten inschrijving als lid van VV Zeewolde € 30 voor administratiekosten en in verband met aanschaf kleding door VV Zeewolde

*1) Senioren 1e en 2e elftal: voorwaarde is dat zij als groep vrijwilligerswerkzaamheden doen bij VV Zeewolde zoals verzorgen van clinics, activiteiten vrijwilligers-BBQ, evenementen en dergelijke
*2) Aspirant jeugd lid: is een nieuw lid, staat op een reservelijst, kan nog niet worden ingedeeld, speelt geen wedstrijden speelt, maar volgt wel training
*3) Reserve jeugd lid: is bestaand lid van de vereniging, is niet ingedeeld in een team, speelt af en toe wedstrijden, maar volgt wel training.
*4) Reserve senioren lid: is bestaand lid van de vereniging, is niet ingedeeld in een team, speelt af en toe een wedstrijd mee, maar volgt wel training
*5) Vrijwilligersbijdrage: Ieder spelend lid betaalt een vrijwilligersbijdrage van € 5,00 met ingang seizoen 2017/2018, maximaal 1x te betalen per woonadres. Aan het einde van het seizoen kunnen vrijwilligers (dat zijn spelende leden, danwel ouders van spelende leden) die een substantiele bijdrage hebben geleverd in de activiteiten van VV Zeewolde, de betaalde vrijwilligersbijdrage retour ontvangen. De beoordeling is aan commissies en bestuur van VV Zeewolde.

Wij hopen natuurlijk dat je met plezier bij VV Zeewolde voetbalt, maar mocht je het lidmaatschap van VV Zeewolde willen beëindigen, dan verzoeken wij je VOOR 31 mei bijgaand formulier in te vullen en te versturen naar de Ledenadministratie.
Het lidmaatschap en de inning van contributiebijdrage eindigt dan per 30 juni. Als wij tijdig de mutaties ontvangen, dan kunnen we ook weer starten met de indelingen voor het volgende seizoen.

Aanmelden Nieuwsbrief