VV Zeewolde

Notice: Undefined property: stdClass::$author in /var/www/vhosts/vvzeewolde.nl/httpdocs/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 643

Notice: Trying to get property 'name' of non-object in /var/www/vhosts/vvzeewolde.nl/httpdocs/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 643

Notice: Undefined property: stdClass::$author in /var/www/vhosts/vvzeewolde.nl/httpdocs/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 644

Notice: Trying to get property 'link' of non-object in /var/www/vhosts/vvzeewolde.nl/httpdocs/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 644

Aanmelden als lid van VV Zeewolde

Voor het aanmelden en inschrijven als lid bij de VV Zeewolde hebben wij een online inschrijfformulier.

Klik op onderstaande button om je online aan te melden bij VV Zeewolde.

Aanmelden VVZ

 

Dit formulier is hier onder ook te downloaden en kan geprint worden om de persoonlijke gegevens in te vullen. 
Formulier + pasfoto (vanaf 11 jaar) + kopie legitimatiebewijs (vanaf 16 jaar) opsturen naar:

Ledenadministratie VV Zeewolde
Postbus 24
3890 AA Zeewolde.

1. Algemeen
De ledenadministratie is het kloppende hart van een vereniging.
In de ledenadministratie (bijgehouden in een webbased-database) worden alle leden geregistreerd met naam, adres, woonplaats, geboortedatum, maar ook aanvullende gegevens zoals gezinsleden, teamindeling, (verschillende) functies en dergelijke. Ieder lid krijgt ook een KNVB-lidnummer en wordt aangemeld bij de KNVB. Ook worden de historische gegevens met vervulde functies alsmede de mutaties nog bewaard.
Belangrijk is voor de vereniging dat op basis van deze registratie van gegevens (bijna automatisch) de maandelijkse incasso-opdracht voor de inning van de contributiebijdragen wordt gemaakt.

U begrijpt dat deze database en de registratie van mutaties van essentieel belang is voor het goed functioneren van de vereniging. Voor het goed laten verlopen van het aanmelden en ook afmelden als lid van VV Zeewolde zijn daarom ook enkele belangrijke huisregels van toepassing. Hieronder worden deze regels kort vermeld.

Heeft u vragen, dan kunt u informatie verkrijgen bij de ledenadministratie op telefoonnummer 036-5221539 of email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

2. Aanmelden en inschrijven lid
Voor het aanmelden en inschrijven als lid bij de VV Zeewolde hebben wij een inschrijfformulier. Dit formulier is op de website opgenomen en kan worden gedownload en geprint om de persoonlijke gegevens in te vullen. De gegevens moeten volledig worden ingevuld. Wij kunnen de gegevens vervolgens invoeren in onze ledenadministratie en nagaan of er een plaats is in een team.

Als er (nog) geen plaats beschikbaar is, kom je eerst op een wachtlijst. Zodra er een plaats in een team vrijkomt of een nieuw team worden samengesteld, krijg je daar via de ledenadministratie een bericht.

Bij inschrijven als lid vanaf 11 jaar dient tevens een pasfoto te worden ingeleverd. Deze foto is voor het maken van een KNVB-spelerspas. De KNVB-spelerspas kan voor 5 jaar worden gebruikt. Een recente pasfoto is daarom vereist. Om de 5 jaar zal een nieuwe pas worden aangevraagd en moet dan ook weer een nieuwe pasfoto worden ingeleverd.

Vanaf 16 jaar moet tevens een kopie van het identiteitsbewijs worden bijgevoegd. Het niet juist invullen c.q. het niet bijvoegen van de pasfoto of identiteitsbewijs, zal de verdere aanmelding vertragen.

3. Indeling in team
Zodra er een plaats is in een (nieuw) team, word je door ons aangemeld bij de KNVB en officieel als lid geregistreerd bij de VV Zeewolde. Je wordt dan uitgenodigd om te komen trainen en spelen.

4. Overschrijving lid
Heb je al eerder gevoetbald maar dan bij een andere vereniging, dan vernemen wij graag de naam van de vereniging, en wanneer je voor het laatst lid bent geweest.

Voetbal je nu nog bij een andere vereniging, dan zal er een overschrijving moeten worden geregeld. Je vorige vereniging zal dan toestemming moeten geven voor de overschrijving, voordat je als lid bij de VV Zeewolde kan worden ingeschreven.

5. Contributie en incasso
Als je officieel als lid van de vereniging bent geregistreerd, dien je een éénmalige bijdrage te betalen en vervolgens een maandelijkse contributie.

De éénmalige bijdrage is een bedrag van € 15 voor administratiekosten (o.a. voor inschrijving bij KNVB) en een bedrag van € 15 voor de aanschaf van kleding. Er wordt voor het nieuwe lid van de vereniging wedstrijdkleding aangeschaft.

De maandelijks contributie is afhankelijk van de leeftijd (leeftijdscategorie) en bestaat uit een vaste maandelijkse algemene contributie, een vaste maandelijkse kledingbijdrage en een vaste maandelijkse vrijwilligersbijdrage.

De totale maandelijkse contributie en eventueel de éénmalige kosten worden automatisch van het op het inschrijfformulier ingevulde IBAN-bankrekeningnummer afgeschreven. (LET OP: Het IBAN-bankrekeningnummer is nieuw en begint met NL. Op je (digitale) bankafschrift vindt je je eigen IBAN-nummer) Het formulier “Doorlopende machtiging incasso (SEPA) is een incassomachtiging die voldoet aan de eisen. Contributies en de éénmalige bijdrage kunnen uitsluitend worden voldaan met een incasso-machtiging.

Als je het niet eens bent met de incasso van het bedrag, dan heb je mogelijkheid om binnen 8 weken de afschrijving terug te boeken.

Bij een te grote achterstand in contributie, wordt de speler geschorst, mag de speler geen wedstrijden meer spelen en wordt zijn spelerspas ingenomen. De vereniging kan extra incassokosten (telefoon en administratiekosten) in rekening brengen.

Nieuwe leden mogen pas gaan trainen c.q. wedstrijden voetballen zodra een KNVB-lidnummer is toegewezen.

6. Boetes en andere financiële verplichtingen
Naast de contributie zijn leden verplicht om boetes die door de KNVB of door de vereniging zelf worden opgelegd, te betalen.
Bij het opleggen van een boete aan een speler wordt de spelerspas verwijderd uit de map. Na het voldoen van de boete (wedstrijdsecretariaat) wordt de spelerspas weer ter beschikking gesteld aan het team.

7. Statuten en huisregels
Lid worden van een vereniging, wil ook zeggen dat je als lid moet conformeren met de statuten en de geldende huisregels van de voetbalvereniging Zeewolde. De statuten en huisregels kunnen via website worden ingezien.

8. Opzeggen van het lidmaatschap
Zoals aangegeven is het belangrijk dat de aanmelding maar ook de beëindiging (opzegging) van het lidmaatschap op een juiste wijze gebeurt.

Opzeggen moet schriftelijk gebeuren voor 30 juni (einde seizoen).
Bij het opzeggen voor 30 juni is contributie verschuldigd t/m juni.

Het opzegformulier is te downloaden vanaf website of te verkrijgen via ledenadministratie.

Hoofdsponsor VV Zeewolde

Logo sportiquee

Onze sponsoren