Notice: Undefined property: stdClass::$author in /var/www/vhosts/vvzeewolde.nl/httpdocs/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 643

Notice: Trying to get property 'name' of non-object in /var/www/vhosts/vvzeewolde.nl/httpdocs/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 643

Notice: Undefined property: stdClass::$author in /var/www/vhosts/vvzeewolde.nl/httpdocs/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 644

Notice: Trying to get property 'link' of non-object in /var/www/vhosts/vvzeewolde.nl/httpdocs/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 644

Ledenadministratie VV Zeewolde

1. Algemeen

De ledenadministratie is het kloppende hart van een vereniging.
In de ledenadministratie (bijgehouden in een web-based-database) worden alle leden geregistreerd met naam, adres, woonplaats, geboortedatum, maar ook aanvullende gegevens zoals gezinsleden, teamindeling, (verschillende) functies en dergelijke. Ieder lid krijgt ook een KNVB-lidnummer en wordt aangemeld bij de KNVB. Ook worden de historische gegevens met vervulde functies alsmede de mutaties nog bewaard.

Belangrijk is voor de vereniging dat op basis van deze registratie van gegevens (bijna automatisch) de maandelijkse incasso-opdracht voor de inning van de contributiebijdragen wordt gemaakt. Je begrijpt dat deze database en de registratie van mutaties van essentieel belang is voor het goed functioneren van de vereniging. Voor het goed laten verlopen van het aanmelden en ook afmelden als lid van VV Zeewolde zijn daarom ook enkele belangrijke huisregels van toepassing.

Dus, ben je onlangs verhuisd, is je telefoonnummer of e-mailadres gewijzigd, heb je een ander bankrekeningnummer?

Laat het de ledenadministratie zo snel mogelijk weten.

Heb je vragen, dan kun je informatie verkrijgen bij de ledenadministratie:

Corine de Jong - de Ruijter

2. Aanmelden en inschrijven lid
Voor het aanmelden en inschrijven als lid bij de VV Zeewolde hebben wij een inschrijfformulier. Dit formulier is op de website opgenomen om je persoonlijke gegevens in te vullen. De gegevens moeten volledig worden ingevuld. Wij kunnen de gegevens vervolgens invoeren in onze ledenadministratie en nagaan of er een plaats is in een team.

Als er (nog) geen plaats beschikbaar is, kom je eerst op een wachtlijst. Zodra er een plaats in een team vrijkomt of een nieuw team worden samengesteld, krijg je daar via de ledenadministratie een bericht.

3. Indeling in team

Zodra er een plaats is in een (nieuw) team, word je door ons aangemeld bij de KNVB en officieel als lid geregistreerd bij de VV Zeewolde. Je wordt dan uitgenodigd om te komen trainen en spelen.

4. Overschrijving lid

Heb je al eerder gevoetbald maar dan bij een andere vereniging, dan vernemen wij graag de naam van de vereniging, en wanneer je voor het laatst lid bent geweest.

Voetbal je nu nog bij een andere vereniging, dan zal er een overschrijving moeten worden geregeld. Je vorige vereniging zal dan toestemming moeten geven voor de overschrijving, voordat je als lid bij de VV Zeewolde kan worden ingeschreven.

5. Contributie

Als je officieel als lid van de vereniging bent geregistreerd, dien je een éénmalige bijdrage te betalen en vervolgens een maandelijkse contributie. De éénmalige bijdrage is een bedrag van € 15 voor administratiekosten (o.a. voor inschrijving bij KNVB) en een bedrag van € 15 voor de aanschaf van kleding. Er wordt voor het nieuwe lid van de vereniging wedstrijdkleding aangeschaft.

De maandelijks contributie is afhankelijk van de leeftijd (leeftijdscategorie) en bestaat uit een vaste maandelijkse algemene contributie, een vaste maandelijkse kledingbijdrage en een vaste maandelijkse vrijwilligersbijdrage.

De totale maandelijkse contributie en eventueel de éénmalige kosten worden automatisch van het op het inschrijfformulier ingevulde bankrekeningnummer afgeschreven. Het inschrijfformulier is dus ook gelijk een incassomachtiging. Contributies en de éénmalige bijdrage kunnen uitsluitend worden voldaan met een incasso-machtiging.

6. Boetes en andere financiële verplichtingen

Naast de contributie zijn leden verplicht om boetes die door de KNVB of door de vereniging zelf worden opgelegd, te betalen.

7. Statuten en huisregels

Lid worden van een vereniging, wil ook zeggen dat je als lid moet conformeren met de statuten en de geldende huisregels van de voetbalvereniging Zeewolde. De statuten en huisregels kunnen via website worden ingezien.

8. Opzeggen van het lidmaatschap

Zoals aangegeven is het belangrijk dat de aanmelding maar ook de beëindiging (opzegging) van het lidmaatschap op een juiste wijze gebeurt.
Opzeggen moet schriftelijk gebeuren vòòr 1 juni (einde seizoen). Bij tijdige opzegging, stopt de contributieverplichting per 30 juni.

Bij het opzeggen na de datum van 1 juni, is contributie verschuldigd t/m einde van het seizoen ( t/m de maand juni).

Het opzegformulier is te downloaden vanaf website of te verkrijgen via ledenadministratie.

Meer in deze categorie: Aanmelden als lid van VV Zeewolde »